ויכוח סוער!!

call me a dog

New member
ויכוח סוער!!

מי לפי דעתכם להקת הגראנג' שהיא הכי גראנג' שיש?? קריטריונים לקביעת הלהקה: *הלהקה שייצגה את הגראנג' בצורה הכי טובה *הלהקה שמגיע הכי גבוהה בדרישות מלהקה להיות גראנג' (אתם יודעים, כל הסצנה) *הלהקה שיש לה הכי הרבה חומר בתחום הגראנג' *הלהקה שהשפיע על הכי הרבה להקות אחרות, לא חייב בסצנה של הגראנג'. בהצלחה, ותענו יא עצלנים..!

call me a dog

New member
טוב, אני חושב שאני אהיה הראשון :)

לפי דעתי הלהקה היא פרל ג'אם. הלהקה גם ייצגה את הגראנג' בצורה יפה מאוד, כולם כמעט מכירים אותם. טוב, לא כמו נירוונה, אבל עדיין.. הלהקה בהחלט מגיעה לדרישות להיות בסצנה.. לבוש, איזור, תקופה, מוזיקה, מסר וכו'... בחינת כמות החומר, אני לא חושב שיש על זה ויכוח.. להקת הגראנג' היחידה שפיעלה כיום.. (ואני לא מתכוון לפוסט-גראנג') ועדיין מוציא אלבומים ובוטלגים.. (לוסט דוגס, ראיוט אקט) וגם יש להם 7 אלבומים מצויינים. השפיעה? השפיעה! כמעט כל להקת פוסט-גראנג' כיום מושפעת רבות מפרל ג'אם.. בוש, קריד וכו'.. זהו.. יאללה, זה לא כזה נורא.. תתחילו לשפוך! ערב טוב ניר.

prophet1

New member
חח מסכים אתך לגמריייייייייי

חחח בחיי כמה שקריד מושפעים מהם חחחחחחחחחחח וגם לפי דעתי הסולאוים (לא שזה שייך לסצנה כל כך אבל זה הדבר הכי טוב שיש ברוק ) הם הכי ארוכים והכי טובים אצל פרל ג'אם !!

E GirL

New member
יאפ גם אני מסכימה...

גם אני בוחרת בפרל ג'אם. ואין לי כל כך מה להוסיף עליהם, כי אמרת כבר הכל=] ת'אמת שזה די ברור שפרל ג'אם ,נירוונה וגם קצת אליס אין צ'יינס הם הלהקות שייצגו את הגראנג' בצורה הכי טובה, והשפיע על המון להקות חדשות של היום וכו'... פשוט לא נראה לי שתמצא להקה שמושפעת ממאדר לאב בון או משו...

call me a dog

New member
חחחחח!!!

את מצחיקה את. פרל ג'אם, זו להקה שרוב ההשפעה שלה באה ממאדר לאב בון, אפילו חלק ממאדר לאב בון זה פרל ג'אם! אבל חפיף, את בטח התכוונת שמדובר בלהקות פוסט גראנג' או בכלל הרוק המודרני

E GirL

New member
חח כן נו...לזה התכוונתי

אני לא כזאת מפגרת אתה יודע

00קיפי

New member
למה צריכה להיות להקה מסויימת

שהיא "הכי גראנג'"? למה זה צריך להיות תחרותי כזה?...

למעלה