ויכוח מיותר

orngold

New member
ויכוח מיותר

רגעים מאוד לא נוחים עברו עלי בעת קריאת הויכוח ואם לדייק אז בעת קריאת הקטילות חסרות כל העניין וזאת משום שאני מכיר ומקורב לרוב הצדדים. מעבר לזאת אני חושב שהדיון הוא חסר עניין לגמרי, אני לא מבין מדוע יש צורך לקבוע אם מוסיקה של להקה זו או אחרת טובה או לא טובה ע"פ ז´אנרים וקיטלוגים. אני למשל לא אוהב את דרים ת´יאטר אבל מאוד אוהב ומעריך את מה שעושה להקת מורפיוס. אני גם לא רוצה להגיד את דעתי על כל להקה שהופיע בסדרת הערבים משום שאלו ערבים שלקחתי חלק מרכזי בארגונם. בעניין המנהג לקטול כאן הרכבים אני רוצה להגיד שזהו מנהג מגעיל ומזיק לכל המוסיקה שנעשית בארץ ! אם אני לא אוהב משהו אני אף פעם לא אקטול אותו ובטח שלא בפומבי אני פשוט לא אלך יותר להופעה של אותו הרכב אבל אתן לאנשים שלא שמעו אותו ללכת ולהחליט בעצמם אם זה מוצא חן בעינם או לא ואם הם אהבו את זה אז הלהקה הרויחה עוד כמה מאזינים. ביקורת היא דבר לגיטימי אבל שהביקורת היא לעניין וברוב המקרים זה לא מה שנעשה כאן אפילו לא ע"י מר ברייטמן המומחה. לסיום אני פונה לאריק בתקווה שיצליח להשליט את הסדר ולהחזיר את הפורום לרמה המגיעה לו. אורן.

אני מסכים איתך!

אני מצטער אם ירדתי נמוך מדי ואו איבדתי את הראש בסופו של דבר זה יפגע רק בי סליחה לכל מי שסבל מההודעות שלי

MissUnKnown

New member
../images/Emo32.gif

אתה יכול למסור לזיו שילח לי אימייל בבקשה... תודה ממני עדן

begone

New member
הויכוח לא מיותר

"אני לא מבין מדוע יש צורך לקבוע אם מוסיקה של להקה זו או אחרת טובה או לא טובה ע"פ ז´אנרים וקיטלוגים" חשבתי שזו אחת ממטרום הפורום - להגיד מה טוב, ולהגיד מה רע. בסופו של חשבון - הכל כאן זה דעות של אנשים. "אני למשל לא אוהב את דרים ת´יאטר אבל מאוד אוהב ומעריך את מה שעושה להקת מורפיוס" אז הנה - אמרת את זה. ורגע קודם אמרת שזה לא טוב להגיד מה טוב ומה רע. כדאי להיות עיקבי לפעמים. "אני גם לא רוצה להגיד את דעתי על כל להקה שהופיע בסדרת הערבים משום שאלו ערבים שלקחתי חלק מרכזי בארגונם" נו - אז אתה לא אובייקטיוי. אז אל תביע דעה. תן לאנשים שיש להם דעה בלתי-משוחדת לומר את דברם. "בעניין המנהג לקטול כאן הרכבים אני רוצה להגיד שזהו מנהג מגעיל ומזיק לכל המוסיקה שנעשית בארץ !" אוקיי. אז נגיד שכולם אחלה, ואז כולם יהיו מרוצים. זה מה שאתה רוצה? שכולנו נהיה יס-מנים? "אם אני לא אוהב משהו אני אף פעם לא אקטול אותו ובטח שלא בפומבי" זה אתה. אחרים חושבים *ומתנהגים* אחרת. "ביקורת היא דבר לגיטימי אבל שהביקורת היא לעניין וברוב המקרים זה לא מה שנעשה כאן אפילו לא ע"י מר ברייטמן המומחה" מי שדירדר את רמת הביקורת מטה-מטה היו המבוקרים עצמם. הם לא יכלו לעמוד בזה. " לסיום אני פונה לאריק בתקווה שיצליח להשליט את הסדר ולהחזיר את הפורום לרמה המגיעה לו. אורן" הפורום חזר לרמתו די מזמן. אם מישהו רוצה לרדת על להקות שהופיעו, הוא מוזמן לעשות זאת. אבל אם מישהו רוצה להשתלח במישהו אישית - זה לא לעניין, אף פעם. ואף השתלחות לא היתה כאן באופן אישי. הביקורת היתה מקצועית לחלוטין.

למעלה