ויין בריידי התותח

say my name

New member
ויין בריידי התותח

ויין בריידי, שמופיע בתוכנית "של מי השורה הזאת", חוץ מזה שהוא מצחיק עד דמעות הוא גם מביא אותה בחיקויים של כל הגדולים - כל אחד לחוד וכולם ביחד. למשל החיקוי המפיל של אמ.סי האמר, חמישיית ג´קסון (כולם), וייקלף ז´אן ו- the rock , שלא לדבר על הביצוע הקבוצתי לרולינג סטונס ול- באק סטריט בויז. בקיצור, כל יום ב- 23:15 בערוץ שלוש - חצי שעה של צחוקים.

sceptic

New member
הוא אכן שולת!!1

אבל ללא צל ספק קולין מוקרי (הקירח) הוא ה-תותח שם. |אוף| אני היחיד שחושב שהפרק עם היטלר ששודר לא מזמן הוא מהגדולים? כמעט התעלפתי מרוב צחוק. אה, וזה משודר גם ב13:40 לאנשי היום. ואת, איפה נעלמת? ככה עושים?

omer peleg

New member
חופשייייי

he should grow a mustache and move to germany חחחחחחחחחחח אחד הגדולים:)

DJ$upreme

New member
התוכנית גדולה עוד מהימים של

דן פטרסון והצוות הבריטי. מישהו עוד זוכר את מק´שיין וטוני סלאטרי? ממממ, כנראה שלא.

sceptic

New member
התכנית הבריטית שולתת!!1

היא שודרה ב6 פלוס לפני שנים (ונשארה עוד קלטת וידאו בלתי צפייה כמעט עם 3 פרקים). אגב אם תחפשו טוב טוב תמצאו פרק/ים שלה בקאאזה. רק שיחזירו את קלייב כי דרו קארי פשוט צנון! וג´וזי לורנס פשוט שולתת!!1, עכשיו לפעמים משתתפת אחת קאת´י משהו והיא פשוט גרועה! גם סטיב פרוסט זכור לי לטובה. מייק מקשיין זה השמן ששיחק את אף.די.אר בסיינפלד, נכון?

DJ$upreme

New member
הכל אמת

אני נתקלתי בסדרה הבריטית בערוץ סטאר פלוס בכבלים אי שם בשנת 1993 בערך...והתמכרתי. טוני סלאטרי היה אז השולת!!1 וכבר אז היה ברור שראיין וגם גרג פרופס הם גאונים. שלא לדבר על קולין מוקרי שאף הוא קפץ לבקר מדי פעם.

BIGO-G

New member
נכון, היה מדהים ביותר.

והמנחה שם היה יותר טוב בהרבה מדרו קארי. אני להבדיל מהפאנטים של הגירסה הבריטית(יש המון כאלה) גם אהבתי מה שניסו לעשות בארץ(חוץ מתומש).

bboy tb

New member
יא!

יש לי מלא פרקים מהעונות האלו על קלטת... כל החברים שלי היו מדברים על דרדסים ואני על של מי השורה הזאת

tomoshe

New member
טוני סלאטרי מלך העולם!!!!

הוא היה האולטימטיבי בכל הזמנים - מי שחושב שראין סטילס המציא את האלתורים לא ראה את טוני סלאטרי מימיו!! לטוני ומקשיין גם הייתה תכנית מערכונים יחד שלא החזיקה המון זמן - נראה לי קראו לה - S&M וזהו.

da^Lord

New member
אני זוכר, אבל אהבתי את הגירסה הזו

יותר. והכי תותח לדעתי זה הגבוה.. לא זוכר שמות. דרו גרוע באילתורים, אבל למי זה מפריע כל עוד הוא חותם על הצ´קים שלהם?

למעלה