ויים רנר

tamar29

New member
ויים רנר../images/Emo65.gif

שלום לכולם!אני מעוניינת בחוות דעתכם על הנושא של כלב מסוג ויים רנר (VIME RUNNER)אני שמעתי שהם נורא עקשנים וטיפשים,משהו בסגנון של דלמטיים אני גם יודעת שצריך הרבה פעילות אקטיבית בשבילם אז מה תוכלו לספר לי?וכמה עולה גור ממוצע???פעם ראיתי שמכרו בתערוכה גור ב-1000 ש"ח בלי תעודות תודה על התשובות

be_roo

New member
לא טיפשים בכלל, אבל כן עקשנים

ונחשבים כקשים לאילוף, ופחות מתאימים למשפחות עם ילדים. כמו שציינת, דורשים הרבה פעילות גופנית. מעבר לזה אין לי הרבה נסיון איתם, בטח יבואו אחרים ויוסיפו עוד. לגבי מחירים, זה כמו לשאול כמה עולה אוטו, יש ויש. עם או בלי תעודות, צאצאי אלופים וכו', והמחיר בהתאם. השאלה מה חשוב לך.

enbalush

New member
בעמותה שאני פעילה בה היה וימריינר

מאוד פעלתן, נמרץ ואפילו שהוא היה קשור הוא היה רץ באויר, הוא היה רודף אחרי חתולים, לצערי גם פגע בחתול פעם, ואפילו נשך בטעות מישהו שהביא לו עוגיה, פשוט לקח לו קצת מהיד בהתלהבות מהעוגיה, אבל אח"כ ביקש סליחה, חוץ מזה הוא היה מאוד חברותי ומקסים, רק לא ממש עדין, כשהייתי מסמנת לו עם האצבע הוא היה יושב, בלי להגיד בקול "שב". רצוי כמובן לאמץ מעמותה, אני חושבת שראיתי ב"הרצליה אוהבת חיות" שווה לבדוק.

גזע טוב מאוד

אין לי מילים על גזע זה (יש לי זכר בן שנתיים מגיל 3 חודשים) קראי כאן ובאתרים המקצועיים על גזע זה דבר אחד ניתן לומר עליו - שאי אפשר להתעלם ממנו לגבי מחיר , לא נראה לי שבתערוכה מציעים כלב ללא תעודות אני יודע שניתן לקנות ללא תעודות ב- 500 עד 600 ש"ח

למעלה