ויילד שהיה כך היה....

makron2

New member
ויילד שהיה כך היה....

לקראת הבוקר התעוררתי במיטה ועשיתי מייד בדיקה אם הראש שלי נשאב למיטה ונכשלתי,עדיין הרגשתי מאוד מנומנם אז אמרתי אני יעשה קצת ויילד.

התחלתי 1...אני חולם 2....אני חולם וכשהגעתי לאיזה 20 שמעתי רעשים ופתחתי עיניים ועדיין הייתי במיטה חזרתי לעשות ויילד ואחרי כמה שניות פתחתי שוב עיניים וראיתי את הכלב שלי מולי,מייד ידעתי שאני בחלום אז אמרתי יאללה לעוף.

עליתי לגג והתחלתי לקפוץ מגג לגג,רציתי להגיע לים,כשהגעתי מקום שבו שנפסקים הגגות אז קפצתי למטה איזה 50 מטר ותפסתי בעץ שהיה שם כדיי לרכך ולשלוט על הנחיתה.

הנוף מסביב היה שונה מאוד כאילו הים התחיל ממש קרוב למקום מגורים שלי והוא התחיל במעיין תעלה רחבה,המשכתי קצת תעופה ונחתתי במעיין אתר בנייה שהיה שם עובד שחום גבוהה נראה קצת עצבני.שאלתי את העובד מה קרה תוך כדיי שמירה על המודעות והתחלנו להסתובב שם,הוא אמר לי שיש לו סיכסוך עם עובד אחר שם ואני כמובן לקחתי את זה בקלילות,יצאנו לחצר שם והם התחילו לאיים קצת אחד על השני אז אמרתי לעצמי מה אני מתערבב שם הם דמויות בחצלול ואני מעדיף למצוא משהו מעניין יותר.

עליתי על גרם מדרגות שעדיין בבנייה שם והמשכתי לעוף לכיוון הים,נחתתי על גדר בסמוך לאזור שדה התעופה ונתפסו לי הרגליים בחלק העליון של הגדר ונפלתי עם הפנים קדימה והרגליים עדיין למעלה,דחפתי את עצמי חזק ועשיתי סלטה לכיוון ההפוך אבל הרגליים שלי היו תפוסות והתקלפה ממני דמות מפח בצורה שלי והיא נשארה תלויה על הגדר,הסתכלתי על הידיים שלי וראיתי שאני עם הגוף המקורי שלי והמשכתי.

עפתי קצת והגעתי לאזור הטיילת שנראתה שונה לחלוטין,נחתתי שם והתחלתי להסתובב,אני רואה מולי מבנה בגובהה 2-3 קומות עשוי מזכוכית עם מסגרות כחולות כהות שמחזיקות את הזכוכיות מעיין טיילת מקורה כזאת בסגנון מודרני ויפני,אני נכנס למבנה ומתחיל להסתובב,מייד בכניסה הרגשתי שהחלוום מתחיל לקרוס והוא מייד הפך לשחור ניסיתי להתמקד כמה פעמים בדבר האחרון שראיתי אבל נכשלתי התחלתי לשפשף ידיים ולמחוא כף כמה פעמים וחזרתי לאותו מיקום רק הפעם הידיים שלי היו עם כיסוי שחור ונוצץ עליהם והכול היה מעורפל,עשיתי עוד הגברות של מיקוד מבט,נגיעה בחפצים וזה עזר.

המשכתי לטייל וראיתי אזורים חשוכים יותר אז החלטתי ללכת לכיוון האור כדיי למנוע קריסה,המשכתי עוד קצת לאזור של מעיין מסעדה וראיתי כמה יפנים אוכלים שם,המשכתי לדלת צדדי והיה שם מעיין חצר פנימית קטנה עם צוהר לפתוח לשמיים אז עפתי החוצה כדיי לשנות קצת מיקום.

אני עומד בחצר הקטנה וקופץ אבל באמצע הקפיצה נגמרה התנופה ותפסתי מעיין חלונות שהיו שם בזוויות ועם הידיים קפצתי מחלון לחלון עד שהגעתי לגג,בגג הסתכלי למטה והמבנה היה ממש על שפת הים והים נראה שונה קצת אפור ועם יותר אבנים מבדרך כלל,קפצתי למטה והתחלתי ללכת לכיוון מבניי מגורים שעל החוף,אשיתי בדרך עוד קצת הגברות.

הגעתי לגרם מדרגות ארוך והתצלתי לעלות אותם הוא קפצתי לתעופה והיא הייתה מהירה מידיי אז בלמתי את עצמי ע"י הנפת יד לסימן עצור וזה מייד בלם אותי מול שער וכול הסצנה של החלום התכווצה קצת כאילו נהדפה לאחור והיה מסגרת של שחור מסביב,עשיתי כמו האייפון ומעיין תפסתי את הסצנה משכתי אותה אליי ומתחתי אותה.

אניעובד שם בכניסה לאיזו דירה ואז מגיעה בחורה יפנית גבוהה ויפה ופתחת את הדלת ומסמנת לי לבוא אז נכנסתי וקצת אחרי הסצנה עוד פעם קרסה תוך כדיי הקריסה הדמות שלה השתנתה לדמות מצויירת יותר,הגעתי לשחור התמקדתי בדבר האחרון שראתי והגעתי למיקום אחר מעיין וילה היו שם כמה אנשים בחצר ונכנתי ושאלתי אותם מה קורה וקצת אחרי זה התעוררתי סופית - כלום לא עזר,ניסתי קצת ויילד עוד פעם אבל הייתי דיי עירני אז קמתי. - חצלול נחמד עם רמת מודעות טובה.

סחתיין על השליטה

חלום שקורס זה מבאס, ולרוב קשה מאוד לעצור את זה. סחתיין על השבת הצלילות.
נסה לתכנן דברים לעשות מראש בחצלול. יש המון לעשות, ולא תמיד יש רעיונות טובים בחלום עצמו. יש לך את השליטה לעשות את זה, אז למה לא?

makron2

New member
תודה רבה...

כן חצלול שקורס זה יכול להיות מבאס,יחד עם זאת אם מוכנים לכך אפשר כמובן להחזיר את הצלילת ובמקרה חמור לעשות בדיקה ללא תנועה וויילד - רוב הסיכויים שחצלול ימשיך משם.
אם אלו יכשלו תמיד אפשר לעשות קצת מיילד.

"דברים לעשות מראש בחצלול" - בתקופה הזאת אני סומך על המוח שלי שיזרוק משהו מעניין בכל מקרה,אולי בפעם הבאה אני ישנה סצנות עד שאני יגיע לסביבה ממש אבל ממש שונה ומשם נראה מה יהיה.

eliranashky

New member
מדהים! וגם...

מה שאהבתי זה שתוך עשרים ספירות כבר נכנסת שוב לחלום ...
ממש מהר .........
איך זה יכול להיות ?
אני לפעמים סופר גם 200/300

makron2

New member
נראה לי...

שזה תלוי במידה העייפות.

כמובן שיש לזכור שעדיין צריך להיות בזמן מחזור חלום ועייפים מאוד כדיי שזה יצליח.פשוט יש לי מזל לפעמים.

תזכור שאפשר גם לעשות מיילד כמה דקות ואז להחליף לויילד.

רוב הסיכויים שאם אתה סופר הרבה מאוד וכלום לא קורה אז יכול להיות שאתה עירני מידיי או אתה לא במחזור חלום או זזת - כדיי להבטיח ביצוע במהלך מחזור חלום יש כמובן להתעורר באמצע הלילה ולהשאר ערים איזה חצי שעה.

תמיד יש להיות מוכן ששיטות יפעלו בצורה מושהת ע"י התעוררות מדומה.

איך יודעים שמיילד למשל עוזר - יש יותר מצבים של קדם צלילות:החלומות נהיים מוזרים יותר וחושדים שיכול להיות שמדובר בחלום בזמן החלום עצמו או אפילו רק מדברים על זה עם דמויות וכדומה,ז"א הנושא עולה בחלומות בצורה ישירה או עקיפה.

eliranashky

New member
אם אפשר בבקשה

הסבר מפורט על זה...
"תזכור שאפשר גם לעשות מיילד כמה דקות ואז להחליף לויילד."

ולא כל כך הבנתי למה התכוונת כאן...
"איך יודעים שמיילד למשל עוזר - יש יותר מצבים של קדם צלילות:החלומות נהיים מוזרים יותר וחושדים שיכול להיות שמדובר בחלום בזמן החלום עצמו או אפילו רק מדברים על זה עם דמויות וכדומה"
תודה

makron2

New member
קצת פרוט...

""תזכור שאפשר גם לעשות מיילד כמה דקות ואז להחליף לויילד." - רצוי כמובן להתעורר,להשאר קצת זמן ערים ואחר לחזור לביצוע שיטות:שוכבים במיטה ללא תנועה ועושים קצת מיילד כמה דקות(כמו שפרטתי בלינקים קודמים - בדף הקודם נראה לי).

מייד לאחר שמבצעים כמה דקות של מיילד עדיין נשארים באותה התנוחה ועושים ויילד ע"י התמקדות והחזרת ההתמקדות תמיד למשהו מסויים כו ספירה ומשפט/תקתוק שעון/רעש מאוורר/תחושות הגוף/בקיצור מה שנוח.

איך יודעים שמיילד למשל עוזר ז"א:איך יודעים שמתקרבים לצלילות גם בחלומות רגילים - יש יותר מצבים של קדם צלילות(שלב שמסמן שמתקרבים לחלום צלול):החלומות נהיים מוזרים יותר וחושדים שיכול להיות שמדובר בחלום מבלי לבצע בדיקות,ז"א חושבים על זה בחלום עצמו,לפעמים מדברים על צלילות או חלומות צלולים עם דמויות שבחלום",לפעמים גם אומרים לעצמנו בחלום רגע אולי זה חלום ואז אנחנו מעירים את עצמנו במקום לבצע בדיקה
במקרה הזה רצוי לשלב במיילד משפט לחיזוק הכוונה כמו: בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם ולבצע בדיקת מציאות וההמשך של המיילד כמובן שזה שחזור קטע מחלום/חלום+זיהוי בדמיון/בשחזור שזה חלום+ביצוע בדיקת מציאות שמצליחה בדמיון ולחזור על התהליך הזה מספר פעמים/דקות.

באמת שליטה מדהימה!

ואיזה פירוט. מזדהה עם ה "יאללה לעוף"...
אצלי שבוע ללא חיצלולים בכלל
שבוע טוב ומחוצלל

makron2

New member
תודה לך...

בקרוב חצלול אצלך.

וכן לעוף זה תמיד כיף.

בנוגע לשאלה אם יש אנשים שנתקלו במציאות בסצנות מהחלומות שלהם,אני זכורה לי איזה הודעה או שתיים שכאלה - לי אישית זה לא קרה.

makron2

New member
משהו בנוגע דמיון בין חלום למציאות.

פעם היו לי חלומות על מיקום מסויים בשעות הלילה - אחריי כמה שנים מצאתי את עצמי עובד שם משמרת לילה - מה זה אומר,מעט מאוד.

if i can see it then i can do it,if i just believe it there's nothing to it.

נ.ב

נזכרתי לשאול, קרה לכם שמבנה שחזר על עצמו או נוף בחצלולים נתקלתם בו במציאות? עוד לא קרה לי וזה נראה לי כבר שייך לפורום חלומות נבואיים אם קיים :)

וולפהרט

New member
לי קרה

כמה פעמים.
פעם ראשונה היה לי חלום על דודה שלי בבית שלה באנגליה. היו לה בחלום יונים והן עפו, יצאו ונכנסו. כשקמתי הבנתי שחלמתי על בית אחר, כי הוא היה שונה מאוד מהבית שלה.
אחרי כמה שנים הם עברו לבית אחר וקנו גם את הבית ליד, כדי לארח. בית הארוח היה זהה לחלום:) היה מדהים לראות תמונה שלו, ואחרי כמה שנים להתארח בו:) (רק שלא היו שם יונים).

פעם אחרת אני לא בטוחה אם אפשר להחשיב. הייתי בסינמה סיטי ברמת השרון. יש שם הרבה פסלים, וביניהם עברנו בין פסל של קרנף לפסל של טריסרטופס ונתקפתי ב"דה ז'ה בו" רציני. פתחתי יומן חלומות כשחזרתי ומצאתי את החלום שבו באתי לקניון ובכניסה היו שני הפסלים האלו. הבעיה היא.... שאני לא זוכרת אם קודם בחיים היתי בסינמה סיטי, ואם היו אז הפסלים האלו או לא.

ועוד פעם: באתי עם אבא שלי למוזאון ירושלים לשיעור ציור לדוגמא. אחד החדרים שם היה זהה לחלוטין לחדר באולפן אנימציה שעליו חלמתי שנה לפני בערך.

אני לא מייחסת לחלומות האלו איזה משהו נבואי או מחפשת איזושהי משמעות, אבל לראות בלייב מקום שראית קודם בחלום- זה מרגש בצורה שקשה לתאר:)

זה מדהים!

יש לך כשרון חזותי. אני חלמתי על איזה קניון מרובה מפלסים ומקווה להיתקל בו במציאות ,משהו מדהים

eliranashky

New member
מקרון שאלה לי אליך אחי...

קראתי את ההודעה שוב ואני קולט שניסית לפתוח את העיניים כל פעם... השאלה היא למה ניסית לפתוח את העיניים הרי מתחילים לראות את סצנת החלום נבנית אז למה לפתוח ? ואני מבין מזה גם שזה פשוט עזר לך להגיע לחלום יותרמהר כי אחרת היית צריך להמתין עד שהסצנה תבנה ואז כבר אולי היית מאבד הכרה...

makron2

New member
תשובה...

בפעם הראשונה שפתחתי עיניים זה היה בגלל הרעש ששמעתי שהרתיע אותי - יש סיכוי שכבר בפעם הזאת כבר הייתי בשלב מעבר מתקדם או אפילו בהתעוררות מדומה שבה נשארתי לשכב במיטה באותה תנוחה כדיי להמשיך את הויילד עד לסופו.

את בניית הסצנה רואים בעיקר אם שומרים על המודעות בעיקר על הדברים שרואים בשדה הראייה.

אצלי המודעות היא לפעמים מקוטעת או מתמקדת בתחושות הגוף כך שזה יוצר מעבר שמתבסס על תחושות כמו להשאב למיטה בכוונה או במקרה או ישר לקום/או להקים את עצמי אל חדר דמיוני(סגנון יציאה חוץ גופית) - ,אם מפספסים זה התעוררות כוזבת. - לכן מומלץ לבצע בדיקת מציאות בכל פעם שמתעוררים בלילות שעושים שיטות.

makron2

New member
פספסתי...

בפעם השנייה פתחתי עניים כי הייתה לי הרגשה שאני כבר בחלום - יש מקרים שבהם העניים אפילו נפתחות לבד,כדיי לתפוס רגעים שכאלה שוב יש לבצע בדיקות בכל התעוררות. - אם רוצים כמובן.

למעלה