וייי...

וייי...

הרבה זמן שלא שמעתי מקפוארה... טוף שטויות, אני חדשה...לפעמים אני אבקר
נחמד לדעת שיש פורום כזה! אני חושבת שעוד מעט זה בדיוק שנתיים מאז הפרישה שלי מקפוארה, אוי איך אני מתגעגעת...פרשתי רק בגלל שלא היה זמן. חבל. אבל בכל זאת, הייתי די הרבה זמן בקפוארה...יהיה פנאן.
היי

BiAAcH

New member
מכיר את זה טוב...

גם לי אין זמן בשיט, לאימון לא הגעתי כבר איזה חודשיים, מה לעשות, יש לי יותר מדי דברים על הראש, אבל אני משתדל לשמור על הכושר והגמישות ומתאמן מדי פעם עם שכן שלי... נצל"ש, קבלו תמונה שלי מהופעה שהייתה בבי"ס שלי השבוע, עם כמה שהמנהלת שלי לא יודעת לצלם, היא תפסה אותי בדיוק קם מקפיץ ראש, בתמנה פשוט מושלמת!!

preguica

New member
ואאי

רוב הבכירים בקבוצה שלנו שם יש את את מי שמוביל את הקבוצה שלנו, פרופסור סוקורי, עם החולצה הכחולה. המאמן שלי על הבירמבאו. איפה אתה לומד? שאמרת שהם שיחקו מלוכלך חשבתי שאלה ילדים... הם שיחקו איתך ככה כי אתה מקבוצה אחרת

BiAAcH

New member
אני לומד בפולג...

באבאדה אצל דורון קלונגה, אבל עכשיו אני בהפסקה... ואני לא מבית את הקטע הזה, אני מקבוצה אחרת אז הם משחקים מלוכלך!? סלח לי, אבל זה ממש מטומטם, הבנאדם הוריד לי בעיטה לצלעות והפיל אותי מול כל הבי"ס, עזוב, אני לא נעלב או מתפדח מדברים כאלה, אבל זה עניין של עיקרון, מי אתה (הכוונה לזה שהפיל אותי), שתשפיל אותי מול כל החברים שלי?? ולמה לך לעשות את זה בכלל??

preguica

New member
תקשיב

יש תחרות בין הקבוצות. אין מה לעשות. בכל הודה שיש קפואריסטים מכמה קבוצות יש תחרות. תאמין לי שהוא לא רצה להשפיל אותך מול כל הבצפר. לפני כמה זמן הייתי בהודה גדולה של הקבוצה שלי ובאו מהרבה מקומות. אז גם בין הערים השונות הייתה תחרות ושיחקנו חזק יותר..... חוץ מזה באה הוראה מגבוה לעבור לקפוארה פיזית יותר

PernaLonga

New member
אולי קבוצה אחת רוצה להראות שהיא

יותר טובה מהשניה... כמו שאמרת... תחרות בין הקבוצות

SANGUSUGA

New member
"הוראה מגבוה לעבור לקפואירה פיזית"?

איפה בדיוק זה ה"גבוה" הזה, שההוראה שלו חלה על כל הקבוצות??

preguica

New member
ה"גבוה" הזה

זה הבכירים בקבוצה שלי. אחרי שהם חזרו מברזיל הם החליטו את זה.... מי אמר שזה חל על כל הקבוצות?? מה הקשר?? זה הורג אותי...ישר לפרש את זה בצורה מעוותת לגמרי

SANGUSUGA

New member
אתה מזלזל בי...

אתה חושב שאני משהו שאני לא. אבל נתעלם מזה לרגע
הדיון היה בקשר לזה שמישהו שיחק משחק פיזי עם גיא. אתה (או מישהו אחר, אני לא זוכר כבר) אמרת שיש תחרות בין הקבוצות, ובין השאר הגיעה "הוראה מגבוה" לעבור למשחקים יותר פיזיים. אם הבחור ששיחר עם גיא הוא מהקבוצה שלך, ובלל ההוראה הזו הוא שיחק פיזי - אז קורה. אין לי מה להגיד. אבל אני לא יודע אם הוא בקבוצה שלך או לא, ולכן נשמע היה לי שדיברת על הוראה מגבוה לכל הקבוצות לעבור למשחק פיזי יותר. בגלל שאני מודע לעובדה שיש קבוצות שונות, נראה לי מוזר שיש מקום שמסוגל להוציא הוראה לכל הקבוצות. זה הסיפור.

preguica

New member
../images/Emo8.gif

אני ממש לא מזלזל...לא הבנו אחד את השני סבבה?

אתה באבאדה?

יפה לך... יצא לי פעם לדבר עם דורון סלע [נדמה לי שככה קוראים לו..], שהוא חבר טוב של דוד שלי... אבל חוצמזה לא ממש ראיתי הופעות וכאלה של אבאדה... יש פה מקורדאו?

גמני...

זהירות פדופילים מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך
מייקל אתה נשמה אני מתה עליך
מייקל ג'קסון חף מפשע
טום סנדון תמות אמן(
)
Dom Sheldon is a cold man
נגה מוריאל אריאל עדי והילה - אני אוהבת אתכם
טיפים לחיים -
כשקר
ויש שלג- תבנו
כשחם ויש
... תוציאו ת'
/ה לטיול...
כשיש למישהו שאתם אוהבים
יומולדת
- תביאו לו
שלא יעלב...
כשאתם שמחים
- תעשו גם לאחרים שמח
ואל תתביישו לחבק אנשים שאתם אוהבים
כשאתם הולכים למסע ארוך ארוך, והחבר הכי טוב שלכם שיצא איתכם הוא בעל רגליים גדולות שעירות, יש לו תלתלים, הוא נמוך במיוחד ושם המשפחה שלו זה באגינס - תנו לו לאכול הרבה הרבה לאמבאס
זה בריא...

מזל"ט

אצל מי אתה לומד
זהירות פדופילים מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך
מייקל אתה נשמה אני מתה עליך
מייקל ג'קסון
חף מפשע
טום סנדון תמות אמן(
)
Dom Sheldon is a cold man
נגה מוריאל אריאל עדי והילה - אני אוהבת אתכם
טיפים לחיים
-
כשקר
ויש שלג- תבנו
כשחם ויש
... תוציאו ת'
/ה לטיול...
כשיש למישהו שאתם אוהבים
יומולדת
- תביאו לו
שלא יעלב...
כשאתם שמחים
- תעשו גם לאחרים שמח
ואל תתביישו לחבק אנשים שאתם אוהבים
כשאתם הולכים למסע ארוך ארוך, והחבר הכי טוב שלכם שיצא איתכם הוא בעל רגליים גדולות שעירות, יש לו תלתלים, הוא נמוך במיוחד ושם המשפחה שלו זה באגינס - תנו לו לאכול הרבה הרבה לאמבאס
זה בריא...

למעלה