ויטרה מרכב ארוך

HARELIKO

New member
ויטרה מרכב ארוך

שלום, אני מנסה פה אם למישהו לא אכפת לעזור לי לשניה. אני מחפש ג'יפ מרכב ארוך סגור (5 דלתות) בין השנים 90 ל- 98 ידני . מדובר בויטרה. תודה. הראל

HARELIKO

New member
כי....

מבחינה שצימצמתי את הרשימה לדרישותיי. בוא ותציע לי אופציה חילופית: ג'יפ סגור. ידני, עם תא מטען גדול לכלב ולחפצים (אוהל, מזוודות וכל מיני שטוחות מבלי להצטופף, כולל דברי מחנאות. נוחות נסיעה לרוב בכביש. קצת שטח בעבירות קלה. צריכת דלק נורמלית (לפחות 1:10) אופי שיתאים לנסיעה בכביש בנוחות. מחיר טוב. ללא אחזקה רצינית בחלפים כמו לסופה, ול-CJ. 4-5 דלתות. (לזוג נוסף). מחיר נמוך (עד 30K). אם יש כזה.

lizard

New member
החלקים של סופה/CJ למינהם יקרים?

שקלתי לרכוש סופה/CJ6, אבל אני לא מעוניין לרכוש רכב שהחלקים שלו יקרים. מה גם שאני מעוניין בג'יפון קטן יחסית אך בעל אפשרויות שדרוג טובות

רוזוב

New member
מחירון ויטרה

אהלן, צר לי לאכזב אותך, אבל אם אתה מחפש רכב זול - ויטרות הן לא הכיוון. הייתי אפילו אומר שיש לויטרות מחירונים גבוהים מאוד יחסית לתחרות ולמה שאתה מקבל מהרכב - לדעתי ללא צדק. זה בטח יבוא לידי ביטוי בויטרות מרכב ארוך - דגם נדיר יחסית ואין הרבה למכירה. סתם לדוגמא , ב 30K אולי תוכל לרכוש ויטרה קצרה שנת 1990 בלי שיפורים מיוחדים. טל

HARELIKO

New member
במחיר זה אפשר ....?

סמוראי ארוך סגור מ-93 ומעלה? לעינות דעתי, סמוראי גם טוב כמו הויטרה מבחינת ביצועים...

רוזוב

New member
סמוראי

סמוראי ארוך זו בעיה - הדגם היחיד שאני יודע שהיה ביבוא סדיר לארץ זה טנדר סמוראי - והוא שני מושבים, ונדיר מאוד. סמוראי הוא רכב קטן ולטיולים ארוכים מתאים לשני נוסעים בלבד. מבחינת הביצועים - בכביש אין מה להשוות, הויטרה עולה על הסמוראי בכל תחום שתחשוב עליו. בשטח טכני לסמוראי יתרון על הויטרה (רכבים סטנדרטיים). טל.

The Red Baron

New member
מאיפה הבאת את זה ?

טנדר סמוראי יבוא סדיר של מספר פריטים בודד ב 84 . סמוראי ארוך בעיקר 87-88 יש כמה עשרות מסתובבים . אני מכיר אישית 3 אנשים כרגע עם רכבים כאלה באזור המרכז. כמעט כולם פתוחים במקור - אני ראיתי אישית אחד 88 ארוך סגור מהמפעל . רכב מאוד מומלץ . יש לי חבר שקנה כזה ארוך (נדמה לי 87 ) רק לפני כחודש . מי שמכיר את אמנון (מגשר מעריב) אז יש לו סמוראי ארוך 87 משופצר ביותר .

למעלה