ויטץ'

antiantishemim

New member
ויטץ'

מישהו יודע מי מדובב את מי בויטץ'? אני יודע שזאתי מ"השמיניה" מדובבת את היי לין ואורלי קטן מדובבת את טרני ויאן לין, ועפרון אטקין מדובב את סדריק. אבל מה הלאה? טדמור מדובבת את ויל? ליאת הר לב מדובבת את אירמה/קורנליה?

e f f i e

New member
אז ככה:

היי לין- נעמה אוזן ואני/ יואן לי - אכן אורלי קטן סדריק- עפרון אטקין בלאנק - גיורא קנת ויל- ליאת הר לב אירמה- אולי תגר (עונה ראשונה דון לני גבאי אם זכרוני אינו מטעה אותי) קורנליה- אלה תדמור קיילב- לירון לב מאט - יובל סגל שכחתי מישהו? נורא אהבתי להקליט את הסדרה ונחמד לי שעולה נוסטלגיה בנסיון להיזכר מי/ מה / מו

sיגי

New member
אפי, את ביקשת שנראה לילו וסטיץ'?

אם זאת את אז ראיתי ממש מעט וזה נראה אחלה! באופן אישי אהבתי יותר את המדבבת של לילו מהסרט, היה לה קול מתוק כזה. אבל השאר ממש על הכייפק! אני אנסה לראות עוד...

אוי לי

היום זיפזפתי בערוצי המוסיקה והילדים וראיתי שניה מלילו וסטיץ' והעברתי. חחח... אני צריכה לזכור לא לעשות את זה.. פחח..

יאפ, זאת אפי (לא בן ישראל) הבמאית של הסדרה.

"לילו וסטיץ'" סדרה מאוד חמודה. ובנוגע למדבבת - אני לא יודע מי המדבבת של לילו בסדרה, אבל זאת מהסרטים היא לא אחרת מאשר אליענה מגון, אחותו של דניאל, המדבב של אש קטצ'אם מ"פוקימון".

משפחת מדבבים

וזמרים גם. ואפי צריכה להיות אדומה.
נשיקה|

e f f i e

New member
כן, לא הצלחנו להשיג את אליענה

היא בדיוק הייתה בחו"ל כשהקלטנו את הפיילוט ולא יכולנו לחכות לה כי הערוץ לחץ... אבל אני חושבת שדנה עושה עבודה מצוינת

למעלה