ויטני יוסטון מתה

Petals

New member
אוי לא
זה שבר לי את הלב כרגע

Mידאס

New member
לזכרה

כמה חבל. המקום הזה צר מלהכיל את כל הסופרלטיבים שמגיעים לאישה הזו, ובצדק! קול ענק, זמרת מעוררת השראה ומוכשרת מאין כמוה. תהיה מנוחתה עדן.

Mידאס

New member
מאריה המומה וכואבת

מאריה פרסמה זמן קצר לאחר הידיעה על מותה של חברתה וויטני כמה "ציוצים" בטוויטר שלה: "Heartbroken and in tears over the shocking death of my friend, the incomparable Ms. Whitney Houston" "My heartfelt condolences to Whitney's family and to all her millions of fans throughout the world." "She will never be forgotten as one of the greatest voices to ever grace the earth."

iiamitx3

New member
אבא שלי העיר אותי וסיפר לי.

אני לא מאמין...
זה הפעם הראשונה שרצתי שמשהו שמת לא ימות... באמת... כל כך לא צפוי
RIP

Mידאס

New member
דווקא זה היה צפוי

לא מזמן דיברנו על כך שמאגדה חיה וויטני הפכה לגוויה מהלכת. הסמים חיסלו אותה טיפין-טיפין. אני לא רוצה חלילה לדבר סרה במתים, במיוחד בזמן שנסיבות מותה עדיין אינן ידועות. ות'אמת? זה בכלל לא משנה ממה היא מתה. היא תחסר לכולנו.

eranmc

New member
נוראי!!!

עצוב לי כל כך הדרך האומללה שעברה וויטני בגלל בובי וכמובן בגלל עצמה. איך בנאדם יום אחד יכול להיות למעלה וביום האחר למטה
יהיה זכרה ברוך

עצובבב ברמות!!!

איך בן אדם לא שווה כלום. איימי ווינהאוס, מייקל ג'קסון, איטה ג'יימס, ועכשיו גם וויטני.. :((

a 90s Noah

New member
זוועה..

אני לא אהיה צבוע ואגיד שעכשיו, במותה, נמנעו מעולם המוזיקה אי-אילו הברקות, זה די ברור שהקריירה שלה הייתה גמורה. במקום להשלים עם זה ולהתחיל לחיות את החיים אחרי שעבדה כל כך קשה לאורך השנים, היא המשיכה להרוס את עצמה במעגל הזה שכל כך קשה לצאת ממנו. חבל פשוט חבל. איזה מוות מיותר. לא כאגדה, כנרקומנית. עצוב וטראגי.

ForeverMC

New member
וויטני
, הלב נשבר

קמתי לשמע הידיעה הזו הבוקר, ולמרות ההיסטוריה האישית הכאובה שלה בעשור האחרון, הלב סרב לקבל ולקלוט במשך שעות. זה נשמע הזוי ותלוש ולא ברור. נכון, היו סמים ואלכוהל והרס עצמי מתמשך, אבל הילד שבי שגדל על שיריה תמיד רצה לראות אותה יוצאת מזה ומתאוששת בקאמבק ראוי. כעת, היא בוודאי תזכה לעדנה במצעדים, אך מן הנסיבות הכאובות ביותר. אני חושב שהרבה אנשים בארץ, במיוחד בקרב הדור הצעיר, לא מבינים את גודל הכישרון של וויטני בשעתה הגדולה, את התרומה שלה לתרבות הפופ באמצע שנות השמונים ולקהילה השחורה בארה"ב. עם כל הסיקור שהיה בטלוויזיה ובאינטרנט, אני הרגשתי שלא ממש נותנים לה את הכבוד הראוי. היא היתה ותישאר אחד האייקונים הגדולים של המוזיקה האמריקאית לדורותיה. בימיה הגדולים היא היתה הבחורה האולטימטיבית לאהוב: קול קריסטל טהור ומדוייק, בלדות גראנדיוזיות וכובשות, דוגמנית יפהפיה. יהי זיכרה ברוך

Mידאס

New member
כתבת יפה. ריגשת אותי

מסכים במיוחד עם כך שהדור הצעיר באמת לא מבין את גודל הכישרון של וויטני ואת תרומתה האדירה לתרבות הפופ, למוסיקה בכלל וכמובן שלקהילה האפרו אמריקאית. למעט תכניתו של ירון אשבל ב"רדיוס" וויטני באמת לא זכתה לכבוד הראוי, גם לא במהודרת החדשות הערב. עצוב ומקומם כאחד.

mc lyte

New member
אוי כמה כאב
לא מאמינה!

עוד זמרת ענקית שגדלתי עליה! לפני שנחשפתי למאריה היא הייתה הזמרת האהובה עלי, ואז כשהתחלתי לאהוב את מאריה שתיהן נשארו ותמיד יהיו הזמרות האהובות עלי לצד מייקל. זו לא קלישאה כלל, לומר שבאמת גדלתי עליה, לא אשכח שאמא שלי תמיד הייתה שומעת אותה בבית כמו גם את מייקל ומאריה. בהיותי רואה בחדשות על וויטני אמא שלי סיפרה לי שהיו לה פוסטרים שלה בחדר
לצערי הרב היום בשעה 5:00 בבוקר הסתכלתי על השעון בסלולר כי לא ישנתי טוב כל הלילה היו לי כאבי ראש נורא חזקים, ולא הצלחתי להירדם. ופתאום נדהמתי לראות הודעה מידיד שלי שגר בחול, "וויטני יוסטון מתה" רציתי להאמין שזו עוד שמועהף אבל מסתבר שלא. חברים אני לא רוצה לומר כמה אני מלאת כעס על כל אותם "יפה נפש" שמצאו לנכון לשפוט אותה, לצחוק עליה בתקשורת ולמוטטת אותה טוטאלית!!!! קל להגיד מגיע לה! היא עישנה סמים! כי הם לא בנעלים שלה! היא אומנם הייתה מפורסמת אבל גם היא בנאדם עם רגשות בדיוק כמונו! כמו שהתקשורת הרגה את מייקל ורבים אחרים ככה היא הרגה את וויטני, רק שבמקרה של וויטני לבעלה לשעבר יש חלק ענק בסיפור! הוא האשם העיקרי למותה ביחד עם התקשורת !!!! אזכור אותה לעד! שמחה שגדלתי עליה ולא על הדור של היום שאפילו זמרות אי אפשר לקרוא להן!

סימונה מדימונה, כל מילה בסלע!!!!

אל נשכח את הכושים העבריים מדימונה שהיא הייתה להם סוג של מודל ואחות קרובה.

venustudent

New member
כמה עצוב

זמרת ענקית שהשפיעה על מאריה ובסוף גם התאחדה איתה לדואט מרגש. למרבה הצער, זה היה די צפוי.

a 90s Noah

New member
לא יודע כמה היא הצליחה להשפיע על מאריה..

קשה לי למצוא קווי דמיון מוזיקליים בין השתיים מבחינת ההגשה הקולית. סגנון המוזיקה הוא איכשהו מתאים (בלאדות, פופ, ועוד כל מני דברים שאני לא מבין בהם), אבל לדעתי פה זה נגמר..

למעלה