ויטמינים בהריון...

נעמה456

New member
ויטמינים בהריון...

שלום. אני צמחו-טבעונית. כרגע בהריון ראשון

שאלות לנשים בעיקר-
* האם קיימים כדורי אומגה 3 להריון שלא מכילים שמן דגים? בינתיים לא מצאתי...
* האם מניסיונכן במהלך ההריון מספיק לקחת פרנטל, או שכדאי משהו בנוסף? (ליתר דיוק- חומצה פולית, בי 12, או ברזל).
אשמח לשמוע לדעתכן ואיך היה אצלכן...
אני לא שואלת בפורום הריון ולידה כי נראה לי שזה יותר רלבנטי לפורום הזה...

Rock Solid

New member
היי

יש תוסף בשם Ovega שאפשר להזמין מ-iherb.com או vitacost.com, ואם אני לא טועה הוא הכי משתלם מבחינת היחס בין המחיר לכמות האומגה 3 (חומצות EPA+DHA) שיש בו, מבין התוספים הטבעוניים שקיימים. הוא מופק מאצות.

ובאופן כללי אני ממליץ לך להזמין תוספים מהאתרים האלו, המחירים נמוכים פי כמה (לפעמים אפילו פי 5) מבארץ.

ו אולי

New member
ה Ovega-3 בעייתי, לא הייתי סומכת על החברה שמייצרת אותו

הזמנתי ב 3 פעמים נפרדות את ה Ovega-3 מ iHerb, ובסה"כ 6 בקבוקים.
היתה לי הרגשה שהבקבוק הראשון נגמר מהר מדי, אז כשפתחתי את הבקבוק השני בדקתי וראיתי שבמקום 60 כדורים היו בו פחות מ 50. קיוויתי שזאת טעות חד פעמית נתתי להם צ'אנס והזמנתי פעמיים נוספות. בדקתי את כל הבקבוקים מאז ובאף אחד מהם לא היו 60 כדורים.

מעבר לזה שהמוצר לא זול גם כשמדובר על 60 כדורים, מה שיותר מטריד אותי שאם אי אפשר לסמוך על כמות הכדורים שבבקבוק מי יודע עד כמה אפשר לסמוך על התוכן של הכדורים.

אחרי המשלוח השני הבעייתי פניתי לשירות לקוחות של חברה שמייצרת את ה Ovega-3, הם הודו לי על הפנייה, אמרו שלא נתקלו בתלונות כאלו קודם, ושיבדקו את הנושא. כשהבעיה חזרה על עצמה גם במשלוח השלישי פניתי אליהם שוב והם והתעלמו מהפנייה שלי.

לפי חוות הדעת ב iHerb אני לא היחידה שנתקלה בבעיה הזאת.

ודרך אגב, iHerb היו מאד בסדר כשפניתי אליהם עם התלונה על הבקבוק שהכיל פחות מ 50 כדורים הם זיכו אותי מייד על ההפרש. בהמשך כשראיתי שזאת בעייה קבועה פניתי ישירות ליצרן.

ladybug6

New member
אני הזמנתי אומגה 3 צמחי מאתר iherb

זה לא משנה הריון או לא, זה תוסף של אומגה 3, פשוט ממקור צמחי ולא מדגים.

M a b e l

New member
אומנם כבר ענו לך על השאלה הראשונה

אבל רק למקרה שמאיזושהי סיבה את לא רוצה להזמין מחו"ל - יש אופציות גם בארץ.
יש תוסף טבעוני של סולגאר -
http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=420
ויש של טבע
http://fortwo.co.il/Index.aspx
שניהם מכילים אומגה 3 DHA ממקור של אצות (אבל במינונים שונים)
לא מכירה את המחירים אבל אני מניחה שזה יוצא יותר יקר לעומת להזמין.

l coyote l

New member
הכי מורגש בהריון הוא הקרב על הברזל

בעיקר בשליש האחרון. אצל רוב הנשים, בלי קשר לטבעונות.
לא בכדי, במסגרת הנוהל הממסדי הרגיל, במהלך כל ההריון תִדַקרי שוב ושוב לצורך ספירת דם.
&nbsp
B12 זה בנוהל לטבעונים, נשים או גברים, עם או בלי הריון.
&nbsp
מזל טוב!

למעלה