ויזת תייר

סאלי351

New member
ויזת תייר

הגשתי בקשה לויזת תייר לחברתי לחיים מזה כשנתיים +
היא הייתה בארץ לפני כשנה עם ויזת תייר.
קיבלתי מכתב היום ממשרד הפנים שהבקשה סורבה מהטעמים הנ"ל : לא שוכנעתי בבניית הקשר, לא הוצגו הוכחות לקשר.
בפגישה הראשונה שהייתה לי במשרד הפנים בחדרה הפקידה הייתה ממש חסרת סבלנות ולא נחמדה בכלל.
שאלתי אם היא רוצה שאני יביא עוד תמונות או עוד מסמך כל שהוא כדי להגדיל את הסיכוי לאשר את הויזה היא אמרה לי שמאוחר מדי היא מגישה את הבקשה ככה והיא מודיעה לי כבר שלא יאשרו לי את הויזה..
השאלה שלי האם יש אפשרות להגיש ערעור ?
האם צריך לעבור פרק זמן מסויים עד שאני יוכל להגיש שוב בקשה נוספת לויזה?
אני שקוע בגעגועים... לא ראיתי את החברה שלי מעל לחצי שנה שהייתי בתאילנד פעם אחרונה..
תודה לעונים.

prizman

New member
תבין משהו.

לא שאני מנסה להגן על משה"פ אבל אתה כותב כאן מפורשות שלא פגשת את מי שאתה מכנה
כחברתך לחיים בערך רבע מהזמן שאתם מכירים.
קרוב למדי להניח שיותר.
איך אתה מצפה שיתייחסו לזה?

מתוך השנתיים האלו כמה מהן כן הייתם יחד, חודש או שנה?
ניחוש שלי, אולי חודש בתאילנד וגג חודש בישראל.

עכשיו נעבור להצעה האופרטיבית. תצטרך להוכיח להם שאתם כן בקשר רציף.
תראה תכתובות רצופות, תמונות שאתם מבלים יחד, כל מה שמראה שאתם אכן זוג.

ויזה לביקור זה לא צריך להיות מסובך להוציא אם כי זה עשוי לקחת זמן.

סאלי351

New member
מה ניראה לך

אתה חושב שאני מהילדים האלה שנוסעים לתאילנד וחושבים שזהו הם מאוהבים....? הייתי יותר משנה שם והיא הייתה פה 3 חודשים עם ויזת תייר.
הגשתי למשרד הפנים התכתבויות סקייפ וצילומים של שיחות סקייפ וטנגו ועוד התכתבויות בפייסבוק. ביחד עם זה גם 2 תמונות שלנו ביחד מהפעם האחרונה שהייתי בתאילנד. בפעם הקודמת כשהגשתי את הבקשה הפקידה ממשרד הפנים אמרה לי להביא עוד תמונות ולהגיע שוב ואז נגיש את הבקשה. הפעם הפקידה הייתה סתם רעה.

bluetartuga

New member
ממה שאני מבין

זה שמתוך השנתיים שאתם מכירים כשנה ו-3 חודשים הייתם למעשה ביחד.
אם כך הם פני הדברים וכבר אישרו לה ביקור בארץ- הצעד המתבקש הבא הוא לעבור לחיים משותפים מלאים ודווקא זה ניסיתם וחייתם כבר הלכה למעשה ביחד אמור לסייע לכם- שהרי אתם מכירים והבנתם שזה מה שאתם באמת רוצים. אני מדבר ברמת הטיעון מול משה"פ.
אם כך לא אמורה להיות בעייה להוכחת קשר אמיתי וכן. אני אישית חושב שלהביא 2 תמונות זה ממש לא חכם, בלשון המעטה. אם אתה היית מאמין לימשהו שמביא 2 תמונות? אני הייתי מטיל ספק. שיחות מרחוק זה סבבה ויש פקידים שמבינים שהעולם התקדם וכו' אבל חלקם רוצים הוכחות פיזייות- תמונות, סרטוני וידאו אם ניתן, מכתבים מחברים, משפחה וכו'.
אם הנחת על שולחן הפקידה תיק מלא בהוכחות ומסמכים שונים ולדעתך היא סתם רעה או שרירותית החליטה להקשות- יש לה מנהלת. נסה לברר את שמה ולקבוע איתה פגישה ולהניח את התיק (אני מקווה ששמרת את המקור או לפחות העתקים) על שולחנה ולבקש את שיקול דעתה.
בהצלחה

למעלה