ויזת תייר...

pachanga SF

New member
ויזת תייר...

הנה מצאתי משפחה לאופר אבל הם מחפשים שנה כפי שידוע לכם שאני נמצאת כאן כבר 3 חודשים לכן הם לא מסכימים ל 7 חודשים, הם רוצים שנה
האם בחצי השנה שאני מבקשת להעריך עוד חצי שנה אפשר לנסות להעריך אחרי זה לעוד חצי שנה
או שאין כבר סיכוי...?

אם את מתכוונת האם אפשר להאריך שוב

במידה ויאשרו לך את ההארכה הראשונה, התשובה היא שאפשר לנסות. ברוב המקרים אם אין לך סיבה ממש טובה, יידחו את הבקשה. אל תסמכי על זה שיאריכו לך בעוד חצי שנה אפילו כעת, הם מאוד מקפידים עם זה עכשיו. בכל אופן אם יחשדו בך שאת עובדת בצורה לא חוקית לא רק שלא יאריכו לך אלא יבקשו ממך הוכחות על יכולתך לפרנס את עצמך ואם לא תוכלי לספק אותן זה יכול להיות מסוכן. בכל אופן אני מקווה שכן יאשרו לך! בהצלחה!

pachanga SF

New member
אוקיי הבנתי ....

עכשיו יש לי עוד אפשרות אני מצטערת שאני ממש נודניקית בתקופה האחרונה אבל אתם מתארים לעצמכם עד כמה חשוב לי להשאר
האופר רוצים אותי באוגוסט ובאוגוסט אני צריכה לבקש הערכה לעוד חצי שנה, חשבתי וגם האופר חשבו איתי ביחד כי הם יודעים שאני רוצה מאוד להשאר, שאני יצא מחוץ לארה"ב ואני אחזור הבנתי שמחדשים לי את הויזה לעוד שנה לא? או שגם בזה עושים בעיות בגלל המצב.... אווף רוצה להשאר

לא הייתי מציעה לסמוך על זה

כי "לצאת ולהכנס" זה לא טריוויאלי - זה אותו הדבר כמו להגיש בקשה להארכה, אם הם יחשבו או יחשדו שאת שם יותר מדי זמן כתיירת ולא ימצא חן בעיניהם, פשוט יכולים לא לתת לך להכנס בחזרה. חוצמזה שאני לא בטוחה למה את אומרת "מחדשים לי לעוד שנה" כיוון שתקופת הברירת מחדל היתה חצי שנה, ועכשיו היא עומדת להפוך ל-30 יום! ודאי לא לשנה. את יכולה להגיש בקשה להארכה כל פעם עד 6 חודשים אבל בשלב כלשהו פשוט יגידו לך לא, ואין שום דרך לוודא את זה מראש לצערי. יש לי עוד רעיון, למה שלא תחפשי בי"ס יהודי או hebrew school לעבוד שם כמורה? הם מסדרים ויזות ותוכלי להישאר באופן חוקי. לצערי על ויזת תייר אם את רוצה להשאר באופן חוקי הסיכויים קלושים שימשיכו להאריך לך...

pachanga SF

New member
אני?? מורה??

תמיד איך שראו אותי עם ילדים אמרו לי למה אני לא הולכת להיות מורה, אבל לא צריך נסיון? הכשרה? תואר? הבית ספר יהודי ממש 2 מטר מהבית

תלוי בבית הספר

אבל אני מכירה המון ישראלים צעירים ללא שום הכשרה בתחום שעובדים כמורים בבתי ספר ובקהילות יהודיות, סידרו להם ויזות, והם עובדים בערים גדולות. שווה ללכת ולדבר איתם ולנסות.

Yaniv-DC

New member
אני גם מורה ולא עברתי הכשרה.

עברתי כאן מעין סדנה שהבית ספר שלח אותי אחרי שכבר קיבלו אותי. חשוב לציין שתהליך שינוי הסטטוס בתוך ארה"ב הוא ארוך ומייגע (כחצי שנה, במקרים רבים מאוד זה מתארך עוד). כמו כן הבנתי שמאז ה-11 בספטמבר הם פחות ופחות עושים את התהליך הזה, אבל שווה לבדוק.

אין בעיה

מנסיוני הדל ממוכרת תמרוקים במול - למורה בעמק מתחילים בתור מורה מחליפה משאירים רושם טוב הם כבר ידאגו לכל הדרוש וזה לוקח הרבה פחות מחצי שנה יחי החופש הגדול - עוד שבוע !! מזל מהעמק

pachanga SF

New member
תודה לכולכם../images/Emo20.gif

בקשר לבית ספר זה עוד אפשרות, יש מי שעוזר לי לברר על זה... סיפרתי לכם שהתחלתי לצאת עם בחור אמריקאי שהפסיק להתקשר ובכן הוא שלח לי איימילים אני לא קיבלתי אותם שהוא נוסע מטעם העבודה לשבועים ואני חשבתי שמשהו לא עשיתי בסדר, אז היום נפגשנו והוא אמר לי שהוא מאוד מחבב אותי אבל הוא רק פוחד להפגע איזה חמוד
אז הוא אמר שיעזור לי לעשות הכל בשביל להשאר כאן, כי הוא לא רוצה שאני אחזור.... וזה כולה חודש אני מכירה אותו.... אם מישהו היה רואה איך אני הוא מדברים היה מזה צוחק
אני מדברת איתו בעברית והוא מדבר איתי אנגלית ואנחנו מבינים אחד את השני ופשוט משלבים שני שפות ביחד
הוא רוצה לראות אותי גם מחר והוא כבר דואג לעשות לי משהו מיוחד ביום הולדת
סוף שבוע הזה אני נוסעת לאל איי עם משפחתי וחוזרת רק עם אחי כי האחיינים שלי הולכים לבקר בישראל
וכיף כי יש לי בית לבד 3 שבועות ואוטו
שבוע טוב לכולם

למעלה