ויזת תייר לאנגליה

אפפ

New member
ויזת תייר לאנגליה

הבנתי שיש להוכיח שיש מספיק כסף ושאני לא מתכוונת לעבוד שם וכו... האם בודקים את זה באמת? ומה הסכום הרצוי שיהיה איתי? אני מתכוונת מ22 לאוגוסט עד 7 לספטמבר תודה.

baleful

New member
במילה וחצי

לא באמת בודקים תיירים מישראל בכניסה לבריטניה (מקסימום ישאלו אותך לכמה זמן הגעת ולאיזו מטרה, ועל כך תעני "למטרת טיול לשבועיים") לא צריך להוציא ויזה מראש (תקבלי חותמת בדרכון בהית'רו או בלוטון) וממש לא צריך להוכיח שיש לך מספיק כסף. נסיעה טובה

אפפ

New member
ולא בודקים אח"כ אם באמת אני נשארת לזמן שאמרתי

baleful

New member
כל עוד לא תעברי את הימים המותרים לך במסגרת

הויזה שתקבלי בדרכון (180 יום) אף אחד לא יכול לעשות/להגיד לך כלום.. כי לא עברת על שום חוק. כך שאת יכולה להגיד שאת מגיעה לטיול של שבועיים ולהשאר חודשיים בלי בעיה!

לא לגמרי נכון

באופן עקרוני, פקיד ההגירה יכול לסרב כניסה למי שלדעתו מתכוון להפר את תנאי האשרה (למשל מתכוון לעבוד), למי שאין אמצעים לממן את עצמו (להגיד יש לי כרטיס אשראי לא יספיק) או למי שנראה לו חשוד. למרות זאת, הפקידים לא נוטים לחקור יותר מדי את מי שלא נראה להם חשוד. כמעט תמיד הם ישאלו תיירים שאלה או שתיים, איפה אתה נשאר, כמה זמן, של מי הכתובת שנתת וכיו"ב. הם ישאלו יותר אם התשובות לא נראות להם והם יכולים לעכב נכנסים הרבה זמן אם התשובות מעוררות חשדות. הם תמיד ידרשו לראות כרטיס יציאה מבריטניה.

אפפ

New member
הויזת תייר לא תקפה לחצי שנה?

ובמידה ואני רוצה להישאר יותר? הבנתי שאני צריכה לעבור את הגבול אפילו, ואז לחזור? איך זה הולך בדיוק? וכן, אני יודעת שזה לא חוקי...

Dot Cotton

New member
כניסה ראשונה הם יאמינו לך

ויתנו לך להכנס בלי יותר מדי שאלות,תגידי להם שאת באה לראות את הביג בן ולונדון אבל אם את מתכוונת לצאת ולהכנס תוך זמן קצר תהיי מוכנה להמון שאלות. הם לא יאמינו לך שאת סתם תיירת ותצטרכי תירוץ ממש טוב כדי להכנס עוד פעם על ויזת תייר. BEEN THERE DONE THAT אני הצלחתי לשכנע אותם לתת לי להכנס בפעם השנייה לקח בערך שעה ובסוף הם שמו לי חותמת שחורה על הדרכון כתבו את התאריך של הכרטיס טיסה חזרה שלי ליד זה ואמרו שאני חייבת לצאת לא יותר מאוחר מהתאריך הזה.

אפפ

New member
לא הבנתי כלום

מה הכוונה להיכנס ולצאת תוך זמן קצר? ואם יש לי כרטיס הלוך ושוב ואני באה למטרת טיול מה אכפת להם? הם יבדקו אם באמת אח"כ חזרתי בתאריך שכתוב על הכרטיס חזור?

כן

כלומר לא בטוח בטוח, אבל כל מה שצריך לקרות זה שפקיד אחד יסתכל ויתפוס אותך בoverstay וזה יוכל לסכן כל כניסה עתידי לממלכה ואולי למקומות אחרים (כי למה להם להסתכן)

אפפ

New member
מה הכוונה כניסה ראשונה?

הייתי בלונדון כשהייתי בת 14 זה נחשב? אבל יש לי דרכון אחר עכשיו

Dot Cotton

New member
טוב נתחיל שוב

באת לאנגליה על ויזת תייר הכניסו אותך ויצאת לפני שנגמרה לך הויזה. אם את מתכוונת לחזור אחרי שבוע שבועיים או חודש הם יעשו לך בעיות ותצטרכי להסביר להם למה את רוצה לחזור.

אפפ

New member
אה?????? למה שאחזור לפניי שנגמרה הויזה?

אני ממש לא מבינה אותך. ואגב, הויזה ניתנת אוטומטית לחצי שנה כשנכנסים?

Dot Cotton

New member
גם אם תצאי שתגמר לך הויזה

הם יעשו לך בעיות כשתנסי להכנס שוב ויזה אוטומטית לחצי שנה ,אם הם חושדים בך הם ירשמו לך על הויזה עד מתי את יכולה להשאר וזה יהיה פחות זמן (זה מה שהם עשו לי)

אפפ

New member
הבנתי שאפשר אבל לחצות רק את הגבול

או משהו כזה, ואז אין בעיה לא? נגיד אני אלך לצרפת שבוע לפניי שהויזה נגמרת, ואז אני חוזרת לבריטניה

אפפ

New member
למה נחוצה פה בדיוק הציניות?!

אפשר לענות כמו שצריך או לא לענות בכלל תגובה ממש לא לעניין וכמובן מרגיזה ביותר

למעלה