ויזת תייר בספרד

munay

New member
ויזת תייר בספרד

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות, והאם היא חוקית, בתור אזרחית ישראל וארה"ב להיכנס בדרכון אחד לשלושה חודשים. לאחר מכן לצאת למדינה אחרת באירופה, מחוץ למדינות השנגן, ולשוב לספרד בדרכון השני לאחר ימים ספורים לשלושה חודשים נוספים. (כך או כך, ידוע לי שבאופן אוטומטי ניתן לאזרחי שתי המדינות שלושה חודשים). תודה רבה

אספרסו2

New member
את רוצה לעבור על החוק

ושואלת אם זה חוקי

maozeitan

New member
דודים של חברה שלי עשו את זה

היו נוסעים באוטובוס כל שלושה חודשים לגיברלטר מחתימים דרכון (של פנמה) וחוזרים לספרד רק לאבא של חברה שלי היו ניירות כי הוא בעקרון מפנמה אבל אשתו היא ממאלגה היום הם כולם בעלי דרכונים ספרדים אבל הם עשו את זה מזמן, היום כבר לא נראה לי שאפשר לצאת לגיברלטר אולי כן בכל מקרה לשוויץ אני מכיר הרבה שעשו את זה אהה ועוד משהו עכשיו בספרד מתחילים ממש להחמיר עם שוהים בלתי חוקיים זה ניהיה פשוט בלתי נסבל, במיוחד במלאגה במרכז שומעים אותך מדבר שפה זרה וישר שואלים ניירות מי אתה ומאיפה ולמה.

shebrew

New member
אבל כותבת ההודעה המקורית תהיה חוקית.... לא?

כשר אבל מסריח? (אבל כשר)

לא בדיוק.

כי אם היא תשהה פה 6 או 9 או 12 חודשים רצופים- בהנחה שהיא לא בת של מיליונרים עם חשבונות בנק מנופחים בשוייץ- היא הרי תצטרך גם לעבוד כאן כדי להתקיים. לא?

shebrew

New member
יש אנשים שלא צריכים הרבה כדי להתקיים...

מספיק שיש נכס נדלן נכון ולא צריך להיות מיליונר. בדוגרי - היא חוקית.

גוזליה

New member
לא היא לא.

זה שיש לה אפשרות לעבור על החוק עדיין לא הופך את מה שהיא עושה לחוקי. היא עדיין אותו בנאדם, גם אם היא משתמשת בשתי אזרחויות שונות. החוק מאפשר לה לשהות X זמן במקום מסויים, והיא עוברת על החוק הזה, ע"י תיחמון המערכת. מה חוקי בזה בדיוק?!

maozeitan

New member
הספרדים אינם ערנייים דיים

והם אוכלים כל לוקש שהגאונים מהמזרח התיכון מאכילים אותם, והאמת זה מגיע להם ! הונאות בתחום האשראי בתחום הרכב וגם בתחום הרישוי, הם כאלה נאיבים שאני עכשיו ממיר רישיון גרמני לספרדי ואני בכלל לא תושב גרמניה, אלא כולה יש לי כתובת שם משנת 2005. בקיצור הם מאמינים לכל סיפור, בדיה או מעשיה ולכן מגיע להם שידפקו אותם.

גוזליה

New member
לאף אחד "לא מדיע שידפקו אותו".

בטח ובטח שלא בגלל שהמדיניות שלהם אינה קשוחה מספיק או שלא נאכפת מספיק
וזה שהצלחת להונות אותם- יופי כל הכבוד באמת
התנהגות מאוד לא נאותה בלשון המעטה, שלא לדבר על לא חוקית. שורה תחתונה- התנהגות לא חוקית היא אסורה ומוקעת. באופן כללי, ובפורום הזה באופן פרטני. אם אתה בוחר לעבור על החוק זה עניינך- אל תתהדר בזה.

TrigATUSA

New member
מאוד פשוט

החוק אומר שמותר לשהות במדינת שנגן כתייר 3 חודשים מתוך שישה זה שיוצאים עם דרכון אחד וחוזרים עם דרכון שני זו אולי דרך לגרום לכך שלא יגלו את העבירה (אני בספק כי לפחות בחלק מהמקומות הרישום הוא לפי שם ותאריך לידה ולא רק לפי מספר דרכון), אבל היא עדיין תעבור על החוק בכך ששהתה בשנגן 6 חודשים רצופים ויותר

למעלה