ויזת עבודה לצרפת

tamari0001

New member
ויזת עבודה לצרפת

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן בנושא: אני נמצאת כרגע בצרפת על ויזת תייר מזה כחודש. אני בעלת אזרחות ישראלית בלבד אך גרה עם חבר שלי שהוא אזרח צרפת. אני מסייימת בקרוב את לימודי הצרפתית אך זקוקה לעבודה על מנת שאוכל להמשיך ולהישאר כאם מעבר ל-3 חודשים המותרים האם העובדה שאני גרה עם צרפתי עוזרת במשהו לקבל הויזה או הראכת השהייה? אם אני יוצאת מהמדינה לאחר 3 חודשים אוכל לחזור יזרה מייד או שאצטרך להמתין 3 חודשים? אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה.
 
אני חושב

שלפי החוקים של צרפת את יכולה להיות שלושה חודשים כל שנה עם דרכון ישראלי אבל אני ממש לא בטוח שווה לבדוק
 

Nobilis

New member
המשך

אלו לא החוקים של צרפת, אלא החוקים של אזור השנגן כולו (בקרוב גם אצלכם בשוויץ). אם אני זוכר נכון, מדובר על שלושה חודשים באזור השנגן מתוך כל שישה חודשים. כך או כך, אשרת תייר אינה הדרך להגירה. הייתי ממליץ לברר מול הרשויות בצרפת האם הקשר עם החבר יכול לתת לך מעמד כלשהו (במידה והחבר מעוניין בכך, כמובן).
 

yaelisam

New member
מותרים שלושה חודשים

מכל חצי שנה קלנדרית: ינואר-יוני ויולי-דצמבר. ולשואלת השאלה- במשרד הפנים הצרפתי באיזור המגורים שלך יוכלו לתת לך את התשובות האמינות ביותר, אל תסמכי רק על מה שאת קוראת באינטרנט.
 

davidlayba

New member
אם שהייתי 21 יום בין יולי לאוגוסט השנה ...

ברומניה שהיא חברה באיחוד הארופאי האם במידה ואחזור בתחילת נובמבר אוכל לשהות ברומניה עד סוף מרץ ? כלומר לנצל את יתרת הזמן שנותר לי חודשים וקצת של חצי השנה השניה של 2008 וכן שלושה חודשים נוספים של מחצית השנה הראשונה של 2009 ? תודה רבה מראש
 

yaelisam

New member
תראה זה אמור להיות בסדר

אבל לא הייתי מנסה בלי לשאול במשרד ההגירה ברומניה- כי אני אישית לא הייתי רוצה לקחת את הסיכון.
 

davidlayba

New member
אתה צודק ...

במידה ואני יהיה מעוניין לעבור את משך השהות אני יברר זאת לפני תודה
 
למעלה