ויזת עבודה לסטאז

ninjait

New member
ויזת עבודה לסטאז

היי
התקבלתי לסטאז באיזה מקום בהולנד לתקופה של 4-6 חודשים

הבנתי מהם שאני אמורה לדאוג לויזה

איך עושים את זה בכלל?
תודה מראש

חנהר

New member
ברוכה הבאה לפורום

התוכלי לפרט מה כוונתך לסטאז' - האם יש לכך קשר ללימודים? אם כן תצטרכי למלא טופס בקשת ויזת סטודנט בשגרירות הולנד בישראל - הויזה תקפה לחצי שנה וניתן להאריך אותה. כמובן שתצטרכי להמציא אישורים מ-"באיזה מקום בהולנד" שמאשרים כי את צריכה לעבור שם סטאז'.
הייתי מציעה לך שתאספי את כל השאלות שאת צריכה לשאול את השגרירות כי הם לא מנדבים מידע מעבר למה שאת שואלת.

ninjait

New member
הבהרות

היי
זה אינטרנשיפ- לא ממש לימודים, זה סטאז במגזין, אני יכולה להביא אישור מהמוסד לימודים שלי שזה סטאז
אבל זה לא בדיוק סטודנט כי אני לא אהיה קשורה שם לאיזה אוניברסיטה או משהו

השגרירות פה אכן לא ממש קואופרטיבים, וזה בלשון המעטה :)

הבנתי שיש ויזה מיוחדת לאינטרנשיפ, זה לגג חצי שנה ואני אקבל קצת כסף באינטרנשיפ הזה

והמקום שזימן אותי אליו אמר שהם לא מתעסקים בזה אז שאדאג לזה בעצמי
:(

אשמח לקצת טיפים

תודה :)

חנהר

New member
היי שוב

אני ממליצה לך לחפש מידע באתר הבא: IND

חשוב שתדעי לגבי התמחות:
Hiring an intern from outside the Netherlands is possible when the internship is a mandatory part of the degree program. Important elements in the application process for interns are:

The intern must be a student at a school or university outside of the Netherlands and the internship must be mandatory part of the degree program. An individual work permit application is not required in this situation.
The intern must show that s/he will have sufficient funds during their stay in the Netherlands. The actual amount required depends on the personal situation.
A phased training plan detailing the key tasks, activities and learning objectives.

יותר מזה אין לי מידע, בהצלחה

ninjait

New member
וןואו

תודה!!
אני אכן סטודנטית אבל מסיימת השנה
אנסה להוציא משהו כזה מהמקום לימודים
בתקווה שיפרגנו :)

תודה שוב

למעלה