ויזת סטודנט

המשנה

New member
ויזת סטודנט

שלום, 2 שאלות: 1. כרגע אני לא אזרח אירופאי ואני לא אהיה לפני המועד הסופי של הגשת ההרשמה. אני אהיה אזרח אחרי שהגשתי את האפליקיישן ועד שיתחילו הלימודים. האם אני צריך לפעול לקבלת ויזת סטודנט בינתיים? האם יש לויזה קשר לתהליך ההרשמה? 2. חשבתי לשפר כמה ציוני בגרות במועד חורף, אבל את הציונים אני אקבל כמה חודשים אחרי הגשת האפליקיישן (בריטניה). האם יש טעם לשפר? האם אני אוכל לעדכן את הציונים במידה ותהיה לי בעיה בקבלה? תודה רבה ושבוע טוב.

אתה קצת מתבלבל

גם אם תתקבל ללימודים אתה לא תיחשב אזרח אירופאי. כשאתה מתקבל למוסד לימודים אתה (וזה גם תלוי איפה) אתה רשאי להוציא ויזת סטודנט אתה לא יכול להוציא ויזת סטודנט לפני שאתה מקבל אישור ממוסד הלימודים על הוצאת ויזה, וגם לא ייתנו לך ויזה בלי אישור של המוסד שבו אתה עתיד ללמוד. לדעתי אם אתה מקבל תשובות בחינות אחרי הגשת האפליקיישן אין לך מה לגשת. השאלה היא לאיזה מקצוע אתה מנסה להתקבל ומה הם מצפים ממך. אם יש לך ציון נמוך ממה שביקשו אז עדיף לשפר ציון ורק אז לנסות להתקבל למוסד שרצית.

תיקון טעות

התכוונתי שאם אתה מקבל תוצאות בחינות אחרי שכבר הגשת את האפליקיישן אין לך מה לשלוח את המעודכנות, ככל הידוע לי

d a p h n a

New member
אני חושבת שהוא התכוון

שבנוסף להרשמה ללימודים, הוא גם בתהליכים לקבלת אזרחות של האיחוד האירופי, אבל הוא לא יקבל את האזרחות בזמן ההרשמה.

זה משהו אחר
ההודעה שלו לא הייתה ממש ברורה

לכאן או לכאן

המשנה

New member
התכוונתי ש-

זה נכון שאני בתהליכים אבל זה יקרה אחרי הגשת טופס ההרשמה. אני מבין שבכל מקרה אני קודם כל נרשם ואם אני מתקבל אז אני צריך ויזה, ועד אז אולי גם ככה תהיה לי אזרחות. אני גם לא התכוונתי שאחשב אזרח אירופאי מבחינת שכר לימוד, אני יודע שלא. מבחינת הבגרויות שאלתי היום את ה-ucas ודווקא הבנתי שיש טעם. בכל מקרה, אני לא רואה למה לא כדאי לנסות להתקבל בכל מקרה. לדעתי זה יספיק לי. מקסימום אם לא, אז לא, זה עדיף מאשר לחכות עוד שנה שלמה בשביל הסיכוי הקטן שלא יקבלו אותי.

המשנה

New member
עוד משהו

מישהו פה יודע מה זה ה-ucas tariff points? אני מבין שזאת הערכה כללית של דיפלומות מכל מיני מדינות. כשהם אומרים A LEVEL הם מתכוונים לחמש יחידות בעצם?

GeJuFan

New member
אם אני לא טועה

A-Level זה השם של מבחני הבגרות (או מבחני סיום תיכון) בבריטניה וכן במדינות נוספות, בעיקר אלו שהן כרגע או היו בעבר חלק מהאימפריה הבריטית, כמו הודו בתור דוגמא. http://en.wikipedia.org/wiki/UCAS

אוקיי מובן

אז אתה מנסה להתקבל ללימודים באנגליה אני מבינה. אזרחות תעזור לך בכך שלא תצטרך ויזת סטודנט, ותוכל לעבוד כמה שעות שאתה רוצה. זה לא הרבה אבל זה משהו. מבחינת שכר לימוד זה לא יעזור אלא אם כן גרת 3 שנים באיחוד ללא קשר ללימודים מניסיוני אגיד לך שכדאי להוציא ויזת סטודנט גם אם אומרים לך שהאזרחות שלך תגיע בעוד שבוע, כי זה בדר"כ מתעכב. במקרה שלי זה התעכב חודשיים וחצי ומזל מזל מזל שהוצאתי ויזת סטודנט אחרת הייתי עכשיו עדיין בישראל. אתה צודק לגבי הלנסות להתקבל ב100%, אני לא יודעת את הפרטים שלך ולאן אתה מנסה להתקבל, את זה אתה יודע ואת סיכויי הקבלה שלך
צריך לקחת בחשבון במידה ועוד לא הגשת מועמדות, שצריך לשלם לדעתי העלו את זה ל£29 כדי לשלוח את האפליקיישן.

המשנה

New member
מכתב המלצה

האם הרפרנס מהמורה מהתיכון בא בצורת מכתב, או שזה מתבצע טלפונית? איך זה הולך בעצם מבחינת האפליקיישן? תודה.

למעלה