ויזת סטודנט

guyrobbie

New member
ויזת סטודנט

שלום לכולם אני מתכנן ללמוד צרפתית בצרפת והייתי רוצה לדעת אם מספיק ללמוד שפה בצרפת כדי להיות זכאי לויזת עבודה? תודה

אלא אם כן אתה אזרח האיחוד

ויזת הסטודנט היא הדרך המומלצת בשביל לשהות בצרפת. לימודי השפה אכן מספיקים על מנת לקבל את הויזה, אבל כדאי לברר איזה קורסים הם מקבלים ואיזה לא (נדמה לי שזה צריך להיות קורס אינטנסיבי). במסגרת הויזת סטודנט מותר לך לעבוד עד כ-20 שעות בשבוע, אך אנא קח בחשבון שלמצוא עבודה היא לא דבר קל בגלל שהמעסיק צריך להתעסק בלא מעט בירוקרטיה בשבילך.

guyrobbie

New member
מעסיק

איזו בירוקרטיה המעסיק צריך לעבור כדי להעסיק אותי, גם ככה אני לא כל כך בטוח שאני אמצא עבודה בלי לדבר צרפתית כמו שצריך.

תלוי

אינני יודע מהאיפה המידע על היתר לעבוד במקביל ללימודי השפה. אני מכיר אישית מקרים של ויזת לימודים שבמפורש איננה מתירה עבודה במקביל. בנוסף, לימודי השפה האינטנסיביים כשמם כן הם - אינטנסיביים, ודורשים השקעה עצומה של שעות בכל יום. אלא אם אתה מתכוון להגיע לסמסטר ולעזוב לאחריו את המדינה, תצטרך להוכיח עמידה בבחינות בסוף הסמסטר על מנת להאריך את אשרת השהייה שלך לסמסטר נוסף. במקרה כזה לא תוכל להימלט מהשקעת השעות הנדרשת בלימודי השפה, ויוותר לך מעט מאוד זמן לעבודה. אחרון חביב: מאוד מאוד קשה עד בלתי אפשרי לשנות סטטוס מסטודנט לאשרת שהיה רגילה. ידוע לי על מקרים מסויימים שבהם זה הצליח (כשהמעסיק ממש ממש רצה והתאמץ) אבל לפי המידע שקיבלתי ב-prefercture לא ניתן לשנות ססטוס כזה בקלות.

למעלה