ויזת אירוסין

בקר12

New member
אגב אפשר להפריד בין הרישום ובין הטקס

חתונה/רישום בקפריסין למשל אח"כ טקס חתונה עם משפחה וחברים.

בקר12

New member
אני מציע לך לעיין ב

https://www.gov.uk/marriages-civil-partnerships/overview

If you or your partner are foreign nationals, and subject to immigration control, you must go to one of the register offices in the list below.
You must both go together at the same time.

בקיצור יש רישום משרדי שהוא הקובע ויש טקס/מסיבה שאפשר לעשות מכל סיבה. אפשר אני מניח לשלב אבל לא חייבים

סקוטית2

New member
משרד רישום זה טקס נישואין

תודה :) עברתי על זה...הכוונה היא שצריך להגיש טפסים למשרד הרישום כדי שיאשרו שנוכל להתחתן בגלל שאני לא נוצרייה ולא גרה בבריטניה - הם רוצים לראות שיש לי את הויזה המתאימה וכדו. בכל מקרה, במשרד רישום בודקים את המסמכים של שנינו וקובעים תאריך בו מתבצע הטקס. הטקס יכול להיות במשרד הרישום או במקום לבחירתנו אבל זה טקס נישואין לכל דבר. בן זוגי רוצה חתונה נורמאלית, כלומר שהטקס לא יהיה במשרד רישום אלא מול החברים והמשפחה.

בקר12

New member
לא מומחה לנושא אבל שוב

מי שרוצה להיות מוכר כנשוי ללא כל טקס יכול להירשם עם בן/בת זוגו. אני מניח שאין דרישה בחוק ל"טקס" שמקורו דתי/חברתי.
ה"טקס" שיכול להיות הינדי, מוסלמי, נוצרי או יהודי הוא נפרד ולא רלוונטי אבל ייתכן שאני טועה שכן לא התעמקתי בנושא.

סקוטית2

New member
כבר עברנו את שלב ההחלטה :)

אנחנו מתכננים להתחתן - כשאני מקבלת את הויזת אירוסין אני עוברת לגור איתו שם ואנחנו מתחילים לתכנן את החתונה - בויזה הזו יש לנו עד 6 חודשים להתחתן כך שזה מספיק זמן לתכנן.
פשוט היה נראה לנו מאולץ מידי להגיש ויזה ושיגידו לנו תוך כמה זמן להתחתן אבל כבר עברנו את השלב הזה....

למעלה