ויזת או פר ?

רוסה21

New member
ויזת או פר ?

אני בקשר עם כמה משפחות באירופה, דרך אתר easyauper ישנן שתי משפחות שממש מעוניינות וגם אני, אחת בגרמניה ואחת במדריד איך אני מוציאה ויזה לזה? אני יודעת שאני יכולה להכנס ל3 חודשים אבל אסור לי לעבוד ואלה עבודות לשנה + אני צריכה להוציא אותה בארץ ? או שאני מגיעה לשם עם המשפחה ?? איזה מסמכים צריך ?? תודה ! :}

גוזליה

New member
ויזת או-פר

לא לכל המדינות יש תוכניות/ויזות מיוחדות לאו-פר. לגרמניה: על מגישת הבקשה (באם היא אינה אזרחית של אחת ממדינות האיחוד כמובן) להיות מעל גיל 17 אבל מתחת לגיל 25 ביום הגשת הבקשה. עליך לדעת גרמנית ברמת A2 לפחות, מאושרת ע"י מכון גתה (או מכון מסוגו, ואם אין אישור יכול להיות שיסכימו לאשר לך את רמת הגרמנית בשגרירות עצמה).מעבר לנ"ל, עליך (אם זכרוני אינו מטעני) להיות בעלת אשרת שהייה/ויזת עבודה (אמורה להיות מאושרת ע"י הרשות המקומית, בעקבות בקשה מטעם המעסיק). לספרד: עליך להיות רווקה, בין הגילאים 18 ל27. עליך ליצור קשר עם השגרירות/קונסוליה ולהגיש בקשה לויזת או-פר. עליך לעבור קורס ספרדית (מס' שעות מדוייק ואיפה לעשות יגידו לך בשגרירות) הסוכנות המקשרת ביניכם לא מספקת מידע שכזה?!

רוסה21

New member
את הבקשה להגיש בארץ ?

או שאני אגיע לשם? או שהיא תגיש משם ?? מסמכים מיוחדים להביא איתי ?

רוסה21

New member
ומה לגבי יציאה

וכניסה לארץ מחדש? אם אני אסע למקום אחר באירופה פעם ב3 חודשים ואכנס מחדש או משהו אני יודעת שזה לא חוקי, אבל איך זה עובד? יש לי הגבלה של זמן, או משהו בסגנון ?

יש מגבלה של חוק

תיזהרי לא להחליק על רצפה רטובה ולשבור רגל, לא להידרס בכביש, לא לטעום דברים שאת אלרגית אליהם ועלולים לגרום לך לחנק, שלא ישדדו אותך וכו' כו' - כל מיני דברים שיאלצו אותך להיפגש עם השלטונות למרות שאת בלתי-חוקית במדינה.

hungrywombat

New member
../images/Emo122.gif ויש המשך:

Which countries are participating in the Youth Mobility Scheme? So far, only Australia, Canada, Japan and New Zealand (countries listed in Appendix G to the Immigration Rules) have joined the YMS. However, you are also eligible to apply if you are a British Overseas Citizen, British Overseas Territories Citizen or a British National (Overseas).​

guerrero1

New member
המידע לגבי ספרד לא מדויק

אשרת אופייר אינה מחייבת קורס בספרדית טרם ההגעה. היא כן מחייבת לימודי שפה במהלך השהיה, שכן כל הרעיון של תכניות אופייר הוא חילופי שפה ותרבות (כשבד"כ מבקשים שהאופייר תשלוט בשפה מסוימת ע"מ להקנות אותה לילדים עליהם היא אמונה). אשרת אופייר אינה מהווה עילת הגירה ולכן, בדומה לאשרת לימודים, אינה דורשת היתר מהממשלה. יש לשים לב להבדל הגדול בין מטפלת מקצועית אשר צריכה אשרת עבודה לכל דבר, על כל מה שכרוך בכך מבחינת מעסיק, הליכים, זמן וכסף (או אפילו עוזרת בית לצורך העניין), לאופייר אשר עפ"י הגדרת החוק אינה מועסקת ולכן אינה מקבלת משכורת (התמורה מוגדרת כ"דמי כיס") ואינה משלמת לביטוח הלאומי. מכיוון שאין מדובר באשרת הגירה, תקופת השהיה אינה נחשבת לצרכי "פז"ם" (כגון אזרוח). לכן חשוב שזו לא תהיה המטרה, כי זו לא הדרך.

miri1232

New member
אופייר

שלום !!! האם אזרחות רומנית נותנת אפשרות לעבודה חוקית?

למעלה