ויזות באירופה

carmel meir

New member
ויזות באירופה

שלום, רציתי לדעת האם למישהו יש מידע בנוגע לויזות של ישראלים בספרד ובאירופה בכלל. אני נמצאת בספרד כ-3 חודשים (בעוד 4 ימים נגמרת לי ויזת התייר) ואני מעוניינת להישאר זמן ממושך יותר. רציתי לדעת האם למישהו יש מידע בנושא, האם אני יכולה להישאר גם אם נגמרת לי הויזה ומה ההשלכות של הדבר, או לחילופין האם אני יכולה לצאת מספרד למדינה אחרת באירופה לכמה ימים - האם אני אוכל לחזור או שיש בעייתיות. אני מודעת לעניין האיחוד האירופי ולכך שכדי לקבל 3 חודשים נוספים אני צריכה לצאת למדינה שאינה נמצאת באיחוד אך רציתי לדעת אם ישנה דרך להישאר באירופה, ומעבר לכך - אם אני מתניידת באירופה לא בטיסות - כיצד הם יכולים לדעת מה משך השהייה שלי במקום? אשמח לקבל המלצות או הצעות.. תודה!

Nobilis

New member
תשובה

נסי לברר במשטרה המקומית (Policía Nacional immigration). יתכן והם יוכלו להאריך את אשרת השהות לספרד. יש בעייתיות ביציאה וחזרה בתוך ימים ספורים מאחר שהמגבלה היא ל-90 יום מתוך 180 יום. היציאה לא מאפסת את זה. ההשלכה להישארות מעבר לתקופה המותרת - יתכן ותסומני כעבריינית הגירה מה שיקשה/לא יאפשר לך להיכנס לאזור השנגן בעתיד. את משך השהיה שלך יודעים מאחר שרואים מתי נכנסת לאזור השנגן, ומתי יצאת מאזור השנגן (יש ביקורת דרכונים בכניסה וביציאה).

שין

New member
../images/Emo32.gif יש מצב לחריגים?

אם זוג מבוסס רוצה לקחת שנה חופש ולגור (בצרפת) האם יש חריגים שיאושרו מראש בשגרירות? האם לשגרירויות השנגן יש גמישות במתן אשרה ארוכה יותר?

supercalifragi

New member
אין

אין דבר כזה שגרירות השנגן, שנגן זה סוג של אזור - כמה מדינות שזה אותה ויזה לכולן כלומר כניסה באחת מהמדינות ל90 יום בכל אזור השנגן. כל מדינה יכולה בלי קשר להנפיק אשרת שהיה ארוכה יותר בתוכה אם תרצה בכך

Nobilis

New member
תשובה

צריך לפנות לשגרירות של המדינה בה רוצים לשהות ולהתעניין בויזת שהיה ארוכת טווח. זה קיים, אבל כל מדינה והתנאים שלה.

pichinan

New member
לא ניתן לעשות את מה שאתה מבקש.

עליך לצאת את איזור שנגן לאחר 90 יום או שתחשב לשוהה בלתי חוקי.

למעלה