ויזה...שוב

BenBaryo

New member
ויזה...שוב

אני מתכנן לשהות בסין (בעיקר באיזור בייג'ינג) במשך לפחות כ-8 חודשים. איזו ויזה עלי להוציא? צריך לקפוץ להונג קונג באמצע לחדשה אותה? אם אני אעבוד כמורה לאנגלית - אצטרך ויזה שונה? תודה מראש :)

SPnage

New member
אם אתה עובד בצורה מסודרת

אז המוסד יכול לסדר לך ויזה לשנה. אם לא, אז אתה עובד בצורה לא חוקית וזה לא משנה סוג הויזה...

BenBaryo

New member
אם אני לא עובד

מה הויזות הכי ארוכות שאני יכול להוציא?

TomerEp

New member
למה לא לעבוד?

אין ויזת עסקים שהוא יכול להוציא ל9 חודשים אם אני לא טועה? עם כניסות מרובות מה שאומר שאתה פשוט יכול לצאת ולהיכנס מהונג קונג, בכלל לעשות את הויזה הנ"ל אפשר ניראה לי רק בהונג קונג.

happydog23

New member
ויזת עסקים היא לא ויזת עבודה

היא לא מאפשרת לך לעבוד בצורה חוקית, רק "לעשות עסקים". יש ויזת עסקים לחצי-שנה ולשנה, כשהכי נוח להוציא אותן בהונג-קונג דרך סוכנויות ויזה.

TomerEp

New member
נו אז אם הוא רוצה ללמד אנגלית..

שזה מה שכל המערביים עושים שם, הוא יכול לעבוד.. אתה יודע, מתחת למכ"ם, אבל זה כבר בחירה שלו ואני לא ממליץ(טראומה מטיאנמן 89 חחח), בכללי אני הייתי במקומו נרשם לאיזה קורס סינית, ומקבל ויזת סטודנת ל8 חודשים או משהו..

BenBaryo

New member
מישהו התנסה

בלימוד אנגלית בסין? אפשר לקבל מזה ויזה? או לחילופין - קורס ללימוד סינית בסין (למרות שזה נשמע לי רע.. הייתה לי מורה סינית וקשה לה להסביר דברים בצורה שישראלים יבינו)? אשמח לשמוע המלצות על מקומות ספציפיים ועוד יותר חוויות אישיות =]

TomerEp

New member
ללמוד אנגלית בסין..

יואו, זה נשמע כמו הדבר הכי רע שיכול להיות, שסיני שלא יודע אנגלית ילמד אותך שיש לך מלא סרטים שאתה רואה באנגלית עם תרגום, לא כמוהו דיבוב, לעברית, פרוש, לא הייתי לומד אנגלית בסין גם אם היו אומרים לי שישלמו לי על זה כסף.. ולגבי ללמוד סינית בסין(זה נשמע הרבה יותר הגיוני), אני מכיר מלא אנשים שלומדים שם, הם מספרים שאחלה, תהנה :) אחרי הכל אתה בארץ זרה שאתה לא מבין מילה סביבך, יהיה נחמד לדעת איך להזמין משהו לאכול, להזמין מישהי לאכול איתך, להזמין כרטיס רכבת וכו' :) אולי אפילו לדבר עם מזג האוויר(צונמי בשנגחאי??) זה נחמד לפעמים..

BenBaryo

New member
חחחח לא לא

הכוונה הייתה ללמד אנגלית בעצמי בסין :) הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בסין זה ללמוד מהם על מערביים. כשהייתי בסין התחוור לי משהו נורא: זה כאילו כמה סינים נסעו לאירופה וארה"ב, וחזרו והחליטו להפוך את סין למערבית - אבל הם פספסו משהו בדרך! בייג'ינג זה כמו המערב - רק עם טוויסט.. תחשבו על זה!

למעלה