ויזה לתאילנד...

• פותח הנושא cnima
  • פורסם בתאריך

cnima

New member
ויזה לתאילנד...

האם לנסיעה של חודש ו 3 ימים יש טעם להוציא ויזה לתאילנד? האם יעשו לי בעיה לצאת משם בגללה 3 הימים האלה (אני לא מתכוון לצאת מתאילנד ולחזור בשביל חידוש הויזה)? ו... לדעתכם, בטיסה של 10 שעות לשם, מה הייתם מעדיפים? לשבת ליד החלון או ליד המעבר..? תודה!

jeshu

New member
ברור שלייד המעבר... תשאל סוכן נסיעות.תרמילאים פחות עוסקים בשאלות כאלה ונוטים לא לתכנן כל כך מראש או לכוון לפיתרון הטיולי יותר של מעבר יום לבורמה וקבלת אשרת שהייה חדשה לחודש נוסף. אולי יש אתר רשמי של תאילנד שיתן לך פיתרון - תחפש אותו בגוגל.

cnima

New member
למה מעבר?

לא ישגעו אותי כל שניה שיקומו לשירותים או משהו?

SPnage

New member
לדעתי עדיף

ככה אתה יכול לקום מתי שאתה רוצה לחלץ עצמות, בלי להיות תקוע עם שני אנשים לצידך, כשאחד מהם ישן או כשהמגשים עדיין לא פונו ואתה רוצה לצאת לשירותים. חוץ מזה, אם יתפסו אותך בתאילנד בלי ויזה תכנס לכלא. לא נראה לי שזה כדאי. תוציא ויזה לחודשיים בשגרירות, או שתצא למדינה שכנה שם.

cnima

New member
וואללה..?

אוף, כבר חשבתי שאני יכול לחסוך את הכאב ראש של להוציא ויזה

מה פתאום כלא?

קנס של 200 באט על כל יום שנשארת אחרי סוף הויזה. אפשר לעשות גם הארכת ויזה בתאילנד (גם עם זה ויזה שמקבלים עם כניסה למדינה). יש בכל עיר גדולה סניף של משרד הפנים שבו תוכל לקבל הארכת ויזה. צריך להביא כמה תמונות פספורט, קצת כסף וסבלנות לכמה שעות. בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לצאת מתאילנד, הכי כדאי ומומלץ להתצטייד בויזה לחודשיים מהארץ.

SPnage

New member
כן פתאום

אם תגיע לשדה התעופה כנראה שתקבל רק קנס קטן ותבזבז זמן וכסף על הבירוקרטיה. אם במקרה יבדקו לך את הדרכון לפני והוזיה שלך לא בתוקף, תעצר במקום. זה קרה ללא מעט אנשים, וחבל בשביל 120 ש"ח תפחד מהמשטרה או אפילו תבזבז חצי יום בטיול במשרד ההגירה (וזה גם יעלה אותו דבר).

jeshu

New member
אז למה אתה שואל את השאלה הזו? פעם ראשונה שאתה עולה על מטוס? אני תמיד מבקש לייד החלון ומדלג אחר כך מעל אנשים ישנים כשאני רוצה לצאת לשירותים.בכלל,הכי עדיף לייד החלון בשורה הראשונה.הרה מקום לרגליים ולא צריך להפריע לאף אחד כשקמים.גם מוצלח,לטוס עם בימאן בנגלדש מבנגקוק ליאנגון ואז אתה יכול לישון ע"ג 10 כסאות עם בא לך.

cnima

New member
jeshu, מה זה משנה לך מה אני שואל?

אבל תודה על התשובה.

למעלה