ויזה לתאילנד

shoshos

New member
ויזה לתאילנד

אנחנו נוסעים לתאילנד ל33 ימים. הויזה תקפה רק ל-30 יום. רציתי לדעת מה קורה במקרה כזה? האם יש דרך כלשהי לא לשלם את הויזה (לדוגמא לנסוע ללאוס ליום ואז הויזה מתחדשת לי???) או שפשוט לשלם את הקנס??? ומהו טווח המחירים ???

aviron

New member
זה לא רק עניין של לשלם קנס!

לתשומת-לב: המדיניות בתאילנד, כבר כשנה, של משטרת ההגירה: באם הגעת לשדה להמראה ותוקף ויזת השהייה שלך פג - תשלם קנס על פי הימים שעברת. אבל: באם נתפסת מסיבה כלשהי (סתם ביקורת. נניח)- תיעצר, תיכלא ותובא לשופט שיקנוס אותך בקנסגבוה ותגורש ללא יכולת לחזור עוד לתאילנד. גש לשגרירות תאילנד בת"א עם כסף ו-2 תמונות דרכון בבוקר וחזור אחה"צ לקבל את דרכונך מוחתם בויזת שהייה לחודשיים! שבת-שלום!

LGOETA89

New member
ואם אני שוהה רק שבוע בתאילד

לעשות ויזה או שאין צורך?

sampl45

New member
אכן כן

ברגע שיצאת ונכנסת אתה אמור לקבל אשרה נוספת ל-30 יום. אבל אני לא בטוח ששווה בשביל 3 ימים לטרוח כל כך הרבה. בשדה התעופה אתה תשלם קנס קטן עבור חריגה של 3 ימים. אני חושב 200 באט ליום. אם בכל זאת אתה רוצה להיות רגוע תוציא ויזה מכאן .

IIRoGel

New member
אני הבנתי

שאם שוהים בתאילנד למעלה מ-30 יום ומגיעים בלי ויזה התאילנדים עלולים לא לתת להיכנס למדינה. בעצם הבנתי שהויזה צריכה להיות תקפה בהתאמה לכרטיס הטיסה. לא משנה אם אתה מתכוון לשהות במדינה אחרת בחלק מהזמן, אם אתה ממריא חזרה לארץ מבנגקוק אתה צריך שהויזה תכסה את כל תקופת הטיול עד לתאריך העזיבה. בקיצור אני חושבת שעדיף להסדיר את זה מראש ולהמנע מסיבוכים מיותרים.

SPnage

New member
לא מדוייק

אף אחד לא בודק לך את כרטיס הטיסה בכניסה לתאילנד, אתה מקבל אוטומטית ויזה ל-30 יום. אבל, אם אתה יודע מראש שאתה מתכוון להשאר שם יותר זמן, כדאי להוציא ויזה מראש, ולו כדי לחסוך את הכאב ראש של לצאת למדינה שלישית ולחזור או הבירוקרטיה של למלא טפסים ולשלם קנס ביציאה מהמדינה. אם אתה מתכוון להשאר פחות זמן, אין כמובן צורך להוציא ויזה. ושוב, למרות מה שאולי אמרו לך בסוכנות הנסיעות, אף אחד לא בודק כרטיס טיסה בכניסה.

aviron

New member
לא מדויק שלא מדויק

אל תסמכו על כך שהתאים לא בודקים כרטיסי-טיסה בכניסה לתאילנד. ואם ממחר בבוקר מפקד משטרת-ההגירה יחליט שכן מתחילים לבדוק? אל תסמכו על כך שאם תעברו במסאי לבורמה לשעה ותחזרולתאילנד תקבלו אישור שהיה ל- 30 יום נוספים. ואם מחר הגבול עם בורמה יהיה סגור בגין תקריות גבול, כפי שהיה מספר פעמים בשנים האחרונות? תכלס, שאני אבין. מה הבעייה ולמה התחכמויות: לא ברור לי. הרי אתם יודעים מראש, עוד כאן בארץ|סדגש, |שאתם עומדים לשהות יותר מ- 30 יום. כך נכתב. אז מה הסיפור? מה הקושי להגיע לשגרירות תאילנד בישראל- ולארגן ויזה ל- 60 יום? לא שווה את זה ? לא שווה לצאת לטיסה, לנחות בבנגקוק ולשהות אחרי ה- 30 יום בראש שקט: פשוט תסבירו לי, שאבין. כאחד ששוהה הרבהבתאילנד - גם אני רוצה להתחכם, להיות in. שבוע-טוב!

Benkok

New member
תירגע ידידי, אתה יותר מידי זמן בחוץ

ובתשובה לשאלת הויזה... אתם מגיעים לבנגקוק, אין צורך לעשות ויזה מראש. תקבלו 30 יום בכניסה. במהלך אותם 30 ימים, סורו למשרדי האימיגריישן בסאתון סוי 3, שלמו 1900 באהט ותקבלו הארכה של 10 ימים לויזה. זה הכל, בלי קנסות ובלי לעבור על החוק. אתם הולכים להוציא כמה אלפי דולרים על הטיול הזה. מונית מהקוואסן לסאתון, עלות הויזה ומונית חזרה יעלו לכם קצת יותר מ50 דולר. שימו הכל בפרופורציה הנכונה. טיול נעים, בן

SPnage

New member
מה לא הבנת?

זה מה שאמרתי, מי שיודע מראש שהוא הולך להשאר יותר מ-30 יום שיוציא ויזה מראש. אבל מי שלא חבל על הטירטור המיותר (לא כולם גרים בת"א אתה יודע).

למעלה