ויזה לתאילנד

dafnaya

New member
ויזה לתאילנד

אני טסה לחודשיים לתאילנד ומשמה אני מגיעה ללאוס ויאטנם קמבודיה. באיסתא אמרו לי שאני צריכה ויזה לחודשיים וזה עולה כמובן כסף. מבירור אני יודעת שויזה מקבלים חינם כל פעם שאני בגבול כלשהו עם תאילנד כי יש לי דרכון ישראלי. ואני אכנס ללאוס ובחזרה לתאילנד ואז שוב לקמבודיה וויאטטנם ואז שוב לתאילנד. א. אז למה לי לשלם? האם בודקים כרטיסי טיסה של שוב? ב.התקשרתי לשגרירות וזה מה שהם אמרו לי גם כן שבודקים כרטיס יציאה. במקרה הכי גרוע האם יקרה מצב שלא יתנו לי להכנס? מקסימום אני אוציא שמה לא? מפחדת קצת....

ויזה

אשרת שהייה וכרטיס חזרה הם שני דברים שונים. האם את נוסעת עם כרטיס לכיוון אחד בלבד? בכל מקרה לא שמעתי על אף אחד שעשו לו בעיות, אלא אם משהו השתנה ואני לא יודעת עליו. כמו שכתבת, בכל כניסה לתאילנד מקבלים אשרת שהייה ל-30 ימים. משמע, אם את עוזבת ללאוס או לקמבודיה לפני תום התקופה, עם חזרתך תקבלי 30ימים נוספים. אין שום בעיה ואין צורך לשלם לסוכנות הנסיעות. במידה ותשהי בתאילנד יותר מחודש רצוף אז כדאי לעשות ויזה לחודשיים ישירות בשגרירות תאילנד בת"א, בסמוך למועד טיסתך. תהני!

dafnaya

New member
ויזה

אבל גם כשהתקשרתי לשגרירות אמרו לי אותו הדבר. אני לא אהיה שם חודשיים רצוף כי אני אנדוד לי ללאוס וכו. יש סיכוי שאני לא אקבל כשאני אהיה שם לחודש?

dafnaya

New member
ויזה

אה ויש לי כרטיס חזרה לחודשיים אחרי זה כל הבעיה...

SPnage

New member
אין בעיה

לא בודקים כרטיס יציאה, בכל פעם שנכנסים לתאילנד מקבלים אוטומטית ויזה ל-30 יום. אם את לא מתכננת לשהות יותר מ-30 יום רצוף אין סיבה לעשות ויזה. אם כן אז כדאי להוציא בארץ, לא ניתן להאריך שם את הויזה, חייבים לצאת מהמדינה ולהכנס חזרה.

למעלה