ויזה לתאילנד

big amir

New member
ויזה לתאילנד

ערב טוב
אני מתכנן לטוס לתאילנד לחודש וכמה ימים. אני יודע שהויזה שמקבלים היא ל30 ימים. השאלה היא
מה קורה אם אני מתכנן טיול של 35 ימים? היו כאלה שאמרו לי שזה בסדר ואף אחד לא יעשה עם זה כלום אבל
אני לא רוצה לקחת סיכונים.

prizman

New member
אף אחד לא יעשה עם זה כלום?

תחליף חברים דחוף.
איחור של 5 ימים ביציאה יעלה לך במקרה הטוב קנס של 2500 באט ביציאה ואם במקרה
תהיה לך היתקלות עם המשטרה ב 5 ימים האלה יש גם סיכוי שתראה חדר מעצר תאילנדי
מבפנים.

האפשרות הטובה מבחינתך היא להוציא ויזה ל 60 יום בשגרירות תאילנד בישראל בעלות
של 150 ש"ח.
יש גם אפשרות נוספת להאריך את ה 30 יום בשבוע נוסף בתאילנד בעלת של 1900 באט
אבל היא פחות מומלצת ולכן לא אפרט.

prizman

New member
זה למי שרוצה לבזבז יום טיול וכסף.

לא משהו סביר לעשות להארכה של שבוע.

omer73

New member
אל תבנה על זה

לפי מה שאני יודע על כל יום מעבר ל-30 משלמים קנס של 500B שזה כ-60 ש"ח, וזה עוד לפני החוויה של חקירה, עיכוב
וכו' במדינה זרה.
אני יודע שבשגרירות בהרצליה (רח' אבא אבן אם אני זוכר נכון) אתה יכול להעריך את הויזה ב120 או 150 ש"ח, וזה חוסך לך הרבה כאבי
ראש ועגמת נפש. לטעמי זה הפתרון הטוב ביותר, במקום לנסוע למעבר גבול, לשרוף זמן וכמובן כסף, או לחשוש אם יתפסו אותך...

sani48

New member
כמו שנאמר

אן שתוציא ויזה מראש בשגרירות תאילנד,בהרצליה,ואז תקבל ויזה לחודשיים(עלות של 150 שח),או שתגש בתאילנד למשרד ההגירה(thai immigration),ותאריך את הויזה בשבוע(1900 באט),אני הייתי הולך על האופציה הראשונה

big amir

New member
תודה לכולם

זה מה שאעשה- אני אלך לשגרירות ואטפל בזה. הסיכון לא שווה וגם לא הביזבוז זמן לגשת לגבול.

מכושפת15

New member
שאלה באותו נושא

אם אני מתכננת טיול של כחודשיים עם יציאה ללאוס וכניסה אווירת כדי לחדש ויזה ל30 יום. בכניסה לתאילנד כאשר יראו שהתאריך של כרטיס הטיסה חזור הוא ליותר מ-30 יום, זאת תהיה בעיה?

sailor

New member
במחיר נמוך יותר מטיסה מלאוס

תוכלי להוציא בארץ ויזה עם 2 כניסות ותקבלי בכל פעם 60 יום, כולל בכניסה יבשתית.
לחליפין תוכלי לבקש יותר בזול ויזה לכניסה אחת ולחזור לתאילנד שבועיים או פחות לפני הטיסה חזרה.

למעלה