ויזה לסין

פסולאס

New member
ויזה לסין

אהלן, מה שלומכם? רציתי לשאול בנוגע לויזה - אני מבין שהתקנות משתנות כל הזמן - אני מתכנן טיול של 50 יום בסין, עדיין לא הוצאתי ויזה ואני מתלבט אם לעשות זאת בארץ או בהונג קונג בנחיתה. אני מעדיף כמובן לגמור עם העניין עוד בארץ, אבל עוד יותר חשוב לי לא להסתבך עם הארכות ובירוקרטיה תוך כדי הטיול. שמעתי שמועה שמת"א אני יכול להתקע עם ויזה של 30 יום בלבד ובהונג קונג ניתנות ויזות ארוכות יותר - מישהו יודע באופן ודאי ועדכני איך זה הולך? מה הסיכויים שלי להוציא בישראל ויזה של 60 יום? תודה רבה לכם

SPnage

New member
עדיף בארץ

תגיד שאתה נוסע לחודשיים, ויש סיכוי טוב שתקבל ויזה ל-60 יום. במקרה הכי גרוע תקבל ל-30 יום, ותוכל להאריך שם את הויזה בעוד 30 יום, כמעט בכל מקום. בכל מקרה לטיול כזה קצר לא הייתי מבזבז חצי יום מהטיול בהונג קונג על סידורים. תגמור עם זה בארץ.

פסולאס

New member
הימור מחושב

אני מסכים איתך, פשוט אני מעדיף לבזבז חצי יום בהונג קונג מאשר יומיים ביונאן (אני אצטרך לסוע לעיר גדולה באיזור 3 ימים לפני...). נראה לי אם כבר בירוקרטיה בסין עדיף לעשות זאת במקום מערבי כמו הונג קונג ובתחילת הטיול מאשר באיזור כפרי באמצע הטיול, לא? אבל אני מבין שאני לא אוכל לדעת מראש איזה ויזה אני אקבל פה בארץ, אה? אף אחד לא יודע להתחייב איך זה עובד שם? טוף, אולי פשוט ננסה את מזלנו.. תודה רבה לך

annarose

New member
בתור אחת שהייתה אתמול בשגרירות

אתה יכול להוציא בארץ ל60 יום הם רואים את זה גם לפי תאריכי הטיסות שלך, אתה יכול לעשות את הויזה במקום הויזות זה בין 10-12 אם אתה רוצה באותו יום זה יעלה 250 שח ואם לקחת את זה ביום אחר אז 100 שח אתה ממלאה בשגרירות טופס ומבקש כמות יום מסוימת ולרוב הם אכן מאשרים

SPnage

New member
שום הימור

גם אם מסיבה כלשהי תקבל ויזה רק לחודש, אין בעיה להאריך אותה שם. בכל מקום בסין, גם בעיירות לא גדולות, אפשר להאריך את הויזה וברוב המקומות עושים את זה על המקום. אני עשיתי את זה פעמיים כשטיילתי שם ולא היתה לי שום בעיה, זה מאוד נפוץ שם. אתה יכול להאריך גם שבוע לפני שנגמר, ולא צריך לרוץ לשום מקום. רק ביונאן אני נתקלתי ב-5 מקומות להארכת ויזה ובטוח יש עוד מקומות. חבל לשרוף על זה חצי יום בהונג קונג כשאפשר לעשות ויזה "על הדרך" בזמן הטיול. בכל מקרה אני חושב שיש סיכוי טוב שתקבל ויזה מראש לחודשיים, אז פשוט לך לשגרירות ודבר איתם.

למיטב ידיעתי

גם בהונג קונג אתה יכול לקבל ויזה ל30 יום בלבד, מקסימום עם 2 כניסות, אבל אז זה אומר שאחרי 30 יום צריך לצאת מסין ולהיכנס עוד פעם.

TomerEp

New member
אצלי זה מאוד עיכב..

עשיתי הארכה בביג'ינג, כי חשבתי שבעיר גדולה זה יהיה הכי טוב להאריך, והם הביאו לי לחכות שבוע, באותו שבוע, שכבר חרשתי על בייג'ינג והספקתי כבר למצוא את הבר האהוב עליי ולתרגם להם את התפריט לאנגלית כי הם היו כל כך נחמדים, מישהי סיפרה לי שהיא הלכה לאיזה איזור נידח, 4 שעות נסיעה מבייג'ינג, שמישהו שהיא פגשה באמצע הטיול סיפר לה עליו, ושם היא חידשה את הויזה על המקום, אז ניראה לי שפשוט תשאל אנשים, או לחילופין תחפש בלונלי איפה כתוב שמאריכים ממש מהר. אני זוכר שבכל פרק בלונלי כתוב PSB - ושם כתוב אם הם מחדשים מהר או לא. תהנה!!!! סין מדהימה.

SPnage

New member
זה שונה מאוד ממקום למקום

הארכתי פעם ראשונה בצ'נגדו, והייתי צריך להשאיר את הדרכון לכמה שעות ואז לאסוף אותו. פעם שנייה רציתי להאריך בג'ונדיאן (צפון יונאן), הם היו מוכנים להאריך לי במקום בלי בעיה אבל בדיוק נפלו להם המחשבים. בסוף עשיתי בדאלי, ועשו לי את זה ממש על המקום. ואגב, לא בכל מקום נתנו הארכה שנייה. לי לא היתה בעיה, אבל זאת שטיילה איתי רצתה להאריך באיזה כפר במערב יונאן ולא הסכימו להאריך לה פעם שנייה. היא הית צריכה לנסוע חזרה לדאלי ביום האחרון של הויזה ושם האריכו לה בלי בעיה. לא ברור מה הקטע שלהם.

myokwang

New member
אולי מישהו יודע

את הכתובת המדוייקת למקום שבו מוציאים ויזה לסין ואת השעות שבהן מוציאים ויזה? אם אני זוכרת כון השעות שבהן מוציאים ויזה ומקבלים אותה (לאחר מספר ימים) הן שונות. תודה

למעלה