ויזה לסין בהונג קונג

ויזה לסין בהונג קונג

לאחר שדיברנו על זה בעבר, היום הגיע היום. גיליתי בבוקר שנגמרה לי הויזה, ובמקום להשתמש בשירותי הסוכן פניתי לWAN CHAI להוציא את הויזה לבד. הסוכן נותן לי ויזה F מולטיפול לחצי שנה ב1200HKD. אני הוצאתי ויזת תייר מולטיפל לשנה בעלות של 600HKD, ועוד 250HKD עבור טיפול באותו היום. חיכיתי כשעה וחצי בבוקר, חזרתי אחר הצהריים עם המתנה של כמה דקות. רצוי לציין שיש לי ויזת עבודה להונג קונג שבעצם מקלה עלי את התהליך.

כתובת מדוייקת

הארבור רוד מס' 26. הבניין נקרא China Resorses Building.. זה בין הImegration building של הונג קונג לרציף המעבורת בwan chai . זו כניסה צדדית, אבל קשה לפספס אותה כיוון שבדרך כלל יש תור שמשתרך החוצה מהבניין (לא להיבהל מהתור זה בגלל הבדיקות הבטחוניות בכניסה). אם אני זוכר נכון המחירון זה 200 לחד פעמית, 300 לדו פעמית, 400 לחצי שנה, ו600 לשנה. 100 לדחוף (יום למחרת), 250 לסופר דחוף (אותו יום בתנאי שבאתם לפני שתים עשרה). מומלץ לקחת ספר טוב. קחו בחשבון שהם לא מאשרים בקלות את המולטיפל, וסוכן ידע לסדר את זה הרבה יותר טוב עבורכם. מי שיש לו ויזת עבודה להונג קונג, אין בעיה.

אMור

New member
סחתין על האינפורמציה

לפני שלושה שבועות הלכתי עם חבר לסוכן נסיעות שגבה 1,100HKD על ויזה מולטי לחצי שנה. (במקור זה היה 1,200, אבל "בחיאת בריאן, תעשה מחיר" הוריד 100HKD) אני, באופן אישי, גמרתי עם הויזות מולטי האלה אבל תמיד טוב לדעת על המקור של הענין. אם תוכל לשתף אותנו בפרטים המלאים, תקבל
ממני ומעוד כמה חברים, for sure.

idogz

New member
מה רע במולטי?

אני אגב משלם 800HKD לחצי שנה F מולטי במקום ממש ליד תחנת הונג האם, חייבים להגיע בבוקר וזה מוכן בערך ב 17-18 אחה"צ. באסה להתייבש יום שלם בעיר.. מצ"ב הקישור

למעלה