לפי מה שאני זוכרת
ובהנחה שזה לא השתנה מאז שאני הייתי ביפן, הם יכולים לבקש בגבול לראות כמה כסף יש עליך, והם מצפים שיהיה לך לפחות 100$ לכל יום שהות שאתה מתכנן להיות שם. יש ויזה ל-3 שבועות או 3 חודשים, אם אתה מתכנן להיות יותר מ-3 שבועות ובטח אם אתה מתכנן לעבוד שם, כדאי שתהיה לך מין תוכנית טיול ארוכה מ-3 שבועות כדי שהויזה תהיה ל-3 חודשים, ואם אין לך הרבה כסף או כרטיס אשראי בינ"ל להציג להם, אז "תתכנן" טיול ל-22 או 23 ימים, ככה אתה בדיוק עובר את המגבלה של 3 שבועות. אם יש לך אפשרות להזמין מקומות באיזשהוא מלון ללילה הראשון שיראו שאתה ישן במלון ככה הם לא יחשדו שאתה הולך למישהו שאתה מכיר, כלומר לעבוד, ויש בתי מלון שלא מבקשים תשלום מראש ופשוט שולחים לך פקס עם ההזמנה. תעלה על הטיסה לבוש בצורה נורמלית כי יש להם איזה קטע נגד תרמילאים בכלל וישראלים בפרט, ואני אישית מכירה כמה וכמה אנשים שהגיעו ולא הכניסו אותם (גם איתי בטיסה היה כזה אחד) צריך לכסות את כל הפינות מסביב כדי שהם לא יחשדו בכלל שאתה מתכנן לעבוד שם, אבל תכלס אם אתה נראה בסדר ולא סטלן מדי רוב הסיכויים שיכניסו אותך בלי יותר מדי דיבורים... בהצלחה תשלח תמונות ותעשה מלא חיים!!!!