ויזה לחברתי הסינית

shl891

New member
ויזה לחברתי הסינית

שלום לכולם, ביקשתי מחברתי הסינית שתבוא אליי לארץ לזמן ארוך לאור הבירוקרטיה הישראלית וראיה לרחוק (לאחר חיפוש פה בפורום), מהיא הדרך הטובה לקבל ויזה (תייר)? 1. לבקש אישור לויזה בשגרירות ישראל בסין (היא גרה רחוק מבביגין או שנחאי)? אבל אז זה רק לחודש (הבנתי שאם מבקשים ליותר, בשגרירות עושים בעיות) וצריך להאריך פה את הויזה, עוד בעיה: אם הויזה היא רק לחודש וצריך לחכות פה כחודש עד שמשרד הפנים קורא לנו לבוא, אז נראה שזה בילתי אפשרי או שכדאי להגיש בקשה להארכה רק שאדע תאריך הגעתה? 2. לבקש אישור לויזה מפה? כלומר ללכת למשרד הפנים, לחכות חודש ואז לקבל ויזה ל 3 חודשים...איזה טפסים ואישורים הם רוצים? כדאי ללכת ולשאול אותם אישית, או שהם לא מנדבים מידע? 3. קראתי שבמקרים מסוימים צריך 3 טפסים מסין (אישור רווקות. ת.לידה.ואישור ממשטרה). מתי צריך אותם? החברה אומרת שהם תקפים רק ל 3 חודשים, אז שוב בעיה...היא תצטרך לחזור לסין להוציא אותם 4.איך ומתי היא יכולה לקבל פה אישור עבודה? איך מתייחסים כאן לעובד זר (נראה לי שאני יודע את התשובה לזה אבל אשמח להיות מופתע...)? 5. למה הכל כל כך קשה פה? למה? תודה מראש לכל המגיבים Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace

shl891

New member
לפנומן, תודה רבה!!!

תודה רבה על העצות המועילות. באמת עזרת לי. טוב לדעת שיש אנשים שמוכנים לעזור מכל הלב אם יש עוד מישהו שמוכן לנדב מידע. אשמח

למעלה