ויזה להולנד

עמנואל21

New member
ויזה להולנד

שלום שמי עמנואל יש לי חברה הולנדית כבר חצי שנה, ולפני שבועיים הגעתי אליה להולנד. הצלחנו למצוא לי עבודה והבעל בית אפילו מוכן לעשות את המאמץ כדי להשיג לי ויזה. אז השאלות שלי הם: איך עושים את זה בכלל? מה הבעל בית צריך לעשות? מה אני צריך לעשות? האם חברה שלי צריכה לעשות משהו? אז תודה על האוזן הקשבת וכל עצה תתקבל בברכה. עמנואל.

forglemmigej

New member
לא הבנתי יש לך חEברה או חAברה

בהולנד? למיטב ידיעתי את הויזה צריך להשיג לפני שמהגרים למדינה החדשה צריך גם לפרסם בעיתון מודעה שהולנדי יוכל למצוא אותה לפני זרים ואם לא הולנדי אז מישהו מהאיחוד. האם בעל בית מודע לענין הזה?

עמנואל21

New member
i have a Dutch girlfriend

ולא אני ולא בעל הבית מודעים לתהליכים, לכן שאלתי את אותם שאלות.

hungrywombat

New member
אפשר גם להשיג ויזות אחרות, לא רק ויזת עבודה

(למשל- ויזת סטודנט,ויזה של בן זוג) אבל אאל"ט גם אותן צריך להשיג לפני ההגעה ולא בזמן שאתה שם (SAYING THAT אולי אפשר לנסוע לארץ,להשיג ויזה ולחזור?)

hungrywombat

New member
אאל"ט= אם אני לא טועה ולגבי הויזות-

חברה שלי למדה בהולנד לפני שש שנים, אז אני לא חושבת שמה שהיא עברה יהיה רלבנטי לגביך
אין בהולנד רשות הגירה שאפשר לפנות אליה? (כמו משרד הקליטה בארץ) אם הם לא יודעים אנגלית אולי בעל הבית או החברה שלך יכולים לעזור בתרגום

oranje boven

New member
ויזה להולנד?

פרטים באתר של ה-IND. אתר מאד נוח למשתמש (כולל הסברים למושגים הבירוקרטים). אישית לא הצטרכתי לשירות שלהם, אבל אני יודעת שהם שוקלים כל מקרה לגופו, ואם מגיע לך ואתה עושה הכל בדרך החוקית - תגיע בסוף לאישור שהיה המיוחל. בהצלחה.

למעלה