ויזה להודו - שאלה

s a l a l a

New member
ויזה להודו - שאלה

אם אני מתחילה את הטיול שלי מהודו , ויש לי ויזה לחצי שנה . ואני חוזרת גם לארץ מהודו .. לאחר שנה .. זאת אומרת שאני צריכה לצאת לנפאל אחרי חצי שנה ... לעשות שם ויזה להודו לעוד חצי שנה .. ואז אני יכולה לחזור להודו ? אם עושים בעיות עם חידוש ויזה ? או שזה משהו בעייתי ? כמו כן , רציתי לשאול לאיזה תחנת רכבת שגרירות הודו הכי קרבה בת"א ? ת"א מרכז / ת"א אונברסיטה / ת"א צפון ? תודה ...

כמעט שכחתי

הירקון 140 הוא איזור המלונות בת"א ליד הים אם את באה ברכבת אני חושב שכדאי לך לרדת או במרכז או בהגנה ליד תחנה מרכזית ושם לקחת נסיעה קצרה באוטובוס ...

s a l a l a

New member
אז במרכז או בהגנה ?

אני לא ממש מהאיזור .. אז תגיד לי מה יותר קרוב . ותודה על התשובה מהירה ? אז אתה אומר שאין בעיה להאריך ויזה לעוד חצי שנה מנפאל ?

עמית22

New member
הגנה, מטר מתחנה מרכזית

הכי טוב, ואין שום בעייה להאריך את הויזה בנפאל לעוד חצי שנה, אבל אם נפאל היא לא המטרה והמטרה היא שנה בהודו, אז כבר עדיף ויזה לשנה.

blue eye 010

New member
למה בדוק????

הוצאתי לפני שבוע וחצי לשנה... בדוק...

עמית22

New member
חלי, את לא מפנימה את השיחות שלנו

"רק לחצי שנה" - אני מניח שאחד ההודים בשגרירות אמר לך את זה... מה אמרנו בקשר לתשובות של הודים
אני מציע שבפעם הבאה שתבדקי את הנושא תכיני שטר של 50 ש"ח בנוסף לכסף של הויזה...

כפרה עליך, בודאי שאני מפנימה

את השיחות שלנו
כשאני הוצאתי ויזה מהארץ לא דרך השגרירות, אלא דרך סוכנות נסיעות,ביקשתי ויזה לשנה ואמרו לי שכבר לא מוציאים כאלה יותר. אבל אח"כ גם חידשתי את הויזה בנפאל ונתנו לי לעוד חצי שנה. אגב, אם היה פה תפוז הודי, זה המקום שהייתי מוסיפה אותו

עמית22

New member
כפרות ../images/Emo6.gif

לשאול סוכן נסיעות שאלה זה יותר גרוע מהודי... בהודו הסיכויים לתשובה נכונה הם 50-50 הסוכן בארץ 90% משקר...

תמר6

New member
תחנת רכבת קרובה

תחנת רכבת צפון ומרכז, סתם כידע כללי - היא אותה תחנה!!! גם לתושבי ת"א העניין די מבלבל! ושם נוסף שיש לה - ארלוזורוב. היא מבחינת מיקום הכי קרובה לשגרירות, שבמיקום יותר מדוייק נמצאת ליד צומת הרחובות - גורדון הירקון, 5 דקות הליכה מצומת גורדון בן יהודה - זה ליד הים. מתחנת הרכבת בכל מקרה תצטרכי לקחת אוטובוס, רק שאין לי מושג איזה מספר מגיע לאישור. אגב לכל שאלות אורך הויזה - יענו לך בשגרירות, לפי מה שהבנתי - גם אם את עושה ויזה לשנה, עדיין תצטרכי לצאת לנפאל באמצע, בכדי שהחצי שני יכנס לתוקף....

למעלה