ויזה לארה"ב

ויזה לארה"ב

היי אני טסה לדרום אמריקה בעוד חודשיים ואם אני כבר שם רציתי לנסוע קצת לארה"ב רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להוצאת הויזה והאם רק דרך האינטרנט אפשר לקבוע את הראיון כי יש כ"כ הרבה חברות שמציעות להוציא ויזה שאני לא יודעת איזה היא הכי טובה, ואם זה בכלל משנה או שכולן אותו דבר תודה מראש לכל מי שעונה....

mochiller

New member
מקווה שהקישור הבא יעזור לך

מידע אודות ויזה לארה"ב http://www.mochiller.co.il/scripts/openExtra.asp?extra=98 בהצלחה

sailor

New member
אין צורך במתווכים

באתר של השגרירות ניתן למלא לבד טופס ולהדפיסו. יש לשלוח את הטופס בדואר בצירוף אישור תשלום באותו דואר ע"ס US$100 תמונה 5X5 סמ ומסמכים להוכחת קשריך לארץ (אישור עבודה/לימודים וכו') ואח"כ להזמין באותו אתר תור לראיון.

annandi

New member
ויזה לארה"ב

בגלל שהייתי רק השבוע בראיון, אז הנה כמה טיפים: 1. אם קבעו לך ראיון ב 11:00 בבוקר, אין מה להגיע ב 8:00 כי לא ייתנו לך להיכנס. נראה לי שלהגיע שעה קודם זה המקסימום שכדאי להגיע (אלה שהיו בתור לפני בכניסה, הוצאו מהתור כי היה ראיון שלהם נקבע ל-11:00 והם הגיעו ב 8:00).. 2. אי אפשר להכניס תיקים, אוכל או שתייה. יש מקום שבו משאירים את הכל חוץ מהטפסים שהבאת, כסף, ויזה ורשיון נהיגה/תעודת זהות. אז כדאי להביא שקית כדי לשים את כל השאר. 3. תמונה לויזה האמריקאית היא תמונה יותר גדולה מתמונת פספורט רגילה. כשאת הולכת לפוטו, תגידי שאת צריכה תמונה לויזה לארה"ב. מקבלים שתי תמונות של 5x5 (היא צריכה להיות עם רקע לבן). אני אומרת את זה, כי בתור איתי היו לפחות שני אנשים שהיו צריכים לצאת מהתור וללכת להצטלם שוב ליד השגרירות כי הם הביאו תמונת פספורט רגילה. 4. לקרוא טוב טוב את ההנחיות שבאתר. ולהביא את כל הדברים שצריך+מה שהם ממליצים להביא (מכתב מהבנק על יכולת כלכלית, 6 תלושי משכורת אחורה, אם אפשר, אז מכתב מהמעביד שאת חוזרת לישראל בתום הביקור, או להביא משהו שמוכיח שאת חוזרת, כמו קבלה ללימודים וכדומה). לא לשכוח להביא את הקבלה על ה 100$ ששילמת+הדף שבו כתוב שעת הראיון שלך (בלי זה, לא ייתנו לך להכנס. בהצלחה.

למעלה