ויזה לאנגליה

DEATHRUCTION

New member
ויזה לאנגליה

אז בשעה טובה התקבלתי לדוקורט באנגליה...עכשיו נותר רק שלב הויזה... אני מתחיל ללמוד באמצע ינואר, וגם הזמנתי כרטיס טיסה לתאריך הזה....אבל אני מתחיל לחשוש שאני לא אספיק להוציא את הויזה עד לטיסה, במיוחד שתכף זה חג המולד. כמה זה אמור לקחת כל ההליך של הוצאת הויזה? יתנו לי להיכנ בכלל לויזה בלי ויזה וכרטיס טיסה חזור? ומישהו יודע כמה האוניברסיטאות מעורבות בתהליך של הגשת הויזה (קימברידג׳ במקרה שלי)? אני דיי גרוע בהליכים בירוקרטים, והבנתי שלא כדי לפספס שום טופס בשביל אישור הויזה...יש למישהו שעשה את זה טיפים? אולי חברה שמתעסקת בזה ומומלץ לתת לה לטפל בזה?

מזל טוב על הקבלה!

אני יודעת ש"מסתובבים כאן" כמה חבר'ה שלומדים באנגליה, בטח כשיהיה שם בוקר מישהו יענה
.

קודם כל ויזה לבריטניה, לא אנגליה

הבריטים כבר לא מוציאים את הויזות בישראל אלא מעבירים את הבקשות למדינה אחרת שם מטפלים בבקשות מכל האיזור. זה היה איסטנבול בפעם האחרונה שהוצאתי ויזה (לפני כשנתיים) ונדמה לי שעכשיו הבקשות נשלחות לפריז. לתהליך צריך לשריין כחודש ובאמת עם החגים באמצע זה יגרר יותר (אני מניחה שהם לא עובדים בין ה-24 לחודש עד לפחות ה-2/3 בינואר). הכל כמובן הערכות. זה יכול לקחת יותר או פחות אבל לא הייתי מסתכנת. אני לא הייתי מזמינה כרטיס. דוקטורט היא תכנית גמישה מאד ואלא אם אתה ממש חייב לקחת קורסים מהטרם השני זה לא הכי משנה אם תתחיל בינואר או בפברואר. אם תפקיד את הדרכון אצל הבריטים בשביל הויזה יש מצב שלא תקבל אותו חזרה לפני הטיסה. אתה לא יכול להזיז את זה קצת? לגבי טפסים, אני לא יודעת על חברה שעושה את זה. אולי במועצה הבריטית לתרבות יעזרו לך. מה שאפשר בהחלט לומר על הבריטיים זה שבאתר שלהם יש פירוט מלא ומדוייק של מה צריך ויש להביא את כל המסמכים האלו. על הויזה משלמים במקום ובמזומן. תבוא עם סכום מדוייק ביד. המסמך הכי חשוב הוא מכתב הקבלה ללא תנאי. תצטרך גם מסמכים שמראים על יכולת מימון (אם עצמי או של האוניברסיטה).

ayulli

New member
מה שהגברת אמרה

גגל tier 4 באתר של ukba. הכל מפורט ומוסבר שם.

למעלה