ויזה לאלסקה!?

balbaloni

New member
ויזה לאלסקה!?

מישהו יודע אם אלסקה נחשבת לארצות הברית בעניין הויזה או שהתהליך יותר קל? וויזת עבודה? האם עבודה באוניות דייג היא חוקית? תודה בלבלוני

jeshu

New member
תראה פעם גם אני חזרתי מהודו ושמעתי על הפנטזיה הזו ממשהו שהיה איתי בסדיר והרצתי חיפוש בגוגל על העניין. אני לא זוכר בדיוק,אבל הם הסבירו באתר הרשמי ההוא שזה לא כזה אטרקטיבי,הפנטזיות על תשלום גבוה לא נכונות ורב הדייגים מעסיקים חברים וקרובי משפחה...ושהם מקבלים משום מה הרבה פניות בקשר לעבודה מישראלים,פולנים ודרום אפריקאים. אם תגלה משהו מעניין בנושא אשמח לשמוע.

balbaloni

New member
אני רציני

שמע הודו היתה מזמן אני בן 25 וכבר יצא לי לעבוד בעולם(אוסטרליה וספרד) כבר הרבה זמן אני מתכנן לעבוד שם בן דוד של אבא שלי עבד שם תקופה ודווקא סיפר רק דברים טובים לא דיברתי איתו הרבה זמן אבל אני אשתדל בקרוב (עבר לניו יורק) אני כרגע בבירור מקיף בנושא אז אם מישהו היה או שמע ממישהו שהיה אני אשמח לשמוע ואם יהיו לי עוד פרטים אני אשתף ביי בלבלוני

balbaloni

New member
היום ביררתי בקשר לאישור עבודה!

לפי מה שאמרו לי במשרד של "יונייטד ג'ובס" בגלל שהעבודה היא במים (מעבר לטריטוריאלים) צריך רק אישור דייג בין לאומי ולא אשרת עבודה בארצות הברית וגם האישור כניסה לאלסקה הוא אישור שהמעסיק מגיש והתהליכים הרבה יותר פשוטים (תקף לאלסקה בלבד)

balbaloni

New member
יש להם אתר

הם יושבים בקינג ג'רג בתל אביב תאמת אני לא ממש יודע אם לסמוך עליהם נראים לי קצת מוזרים האנשים שם(המשרד משמש גם כתיווך דירות) הם רוצים 300שח בשביל הרשמה ואז הם נותנים חוברת עם כל ההצעות עבודה הם שולחים למעסיקים את הבקשות עבודה וזהו הייתי שם כבר פעמיים בשביל לברר פרטים והיא ממש מלחיצה בקשר להרשמה(לא נרשמתי)היא מבטיחה גם הרשמה חינם להגרלת הגרין כארד ומספרת סיפורים על אנשים שזכו דרכה בקיצור אשת מכירות מעצבנן שכנראה רק כסף מעניין אותה לא שמעתי על אף אחד שטס דרכם ואני אשמח לשמוע אם מישהו שמע עליהם משהו

nitsansh

New member
נשמע לי חשוד...

אם תירשם לגרין קארד אתה עלול לקבל סרוב לויזת תייר... לגבי הכניסה לאלסקה... היא לא שונה מכל טריטוריה אחרת של ארה"ב... לא שמעתי על ויזה רק לאלסקה...

sela v

New member
גם לי נשמע מוזר

לא הייתי מאמין למה שהם אומרים. עדיף שתגיע ישירות למעסיקים.

jeshu

New member
מה עם בן דוד של אבא שלך עדיף ממקור ראשון ולא מאיזה חברה מפוקפקת...

balbaloni

New member
הבן דוד

דיברתי איתו סוף סוף הוא היה שם לפני כ12 שנה הוא היה בניו יורק טס משם לאלסקה ומצא עבודה אכן העבודה לא חוקית הוא זוכר בריחות ממשטרה הוא היה שם חצי שנה ומאוד נהנה (אפילו שממש קשה)

sela v

New member
עכשיו תחליט אתה אם זה שווה לך

וזה די מראה שאלה שרצו ממך את הכסף כנראה שהם לא אמינים.

למעלה