ויזה או טרוולר צ'ק

• פותח הנושא BENG
  • פורסם בתאריך

BENG

New member
ויזה או טרוולר צ'ק

אני נוסע לארה"ב, ורציתי לדעת אם עדיף טרוולר צ'ק או ויזה בי"ל (מאסטרקארד וכו'...)

עוזיג

New member
אשראי/טרוול צ'קס

אם אתה נוסע להרבה זמן אז עדיף גם וגם כדי לא להתקע אבל בעיקרון אתה יכול לבדוק בבנק מה העמלה שלוקחים על משיכה בארה"ב ובבנק הדואר תבדוק מחיר של טרוולר צ'קס (שם הכי זול לקנות) וככה תוכל לדעת מה הכי שווה לך

cyber2200

New member
טרוול צ'ק

לא שווה. השערים שנותנים עליהם נמוכים בצורה נוראית. לפחות עד כמה שאני יודע באירופה. הסיבה היחידה שטרוול צ'ק טובות זה בגלל שהם מבוטחות.

sela v

New member
הכל תלוי איפה

יש מקומות שאפשר לשלם בטרוולרס, אבל בד"כ זה במלונות ובחנויות היותר גדולות. בארה"ב נדמה לי שגם שילמתי באכסניות עם טרוולרס.

א20

New member
ובדרום אמריקה

כדאי לקחת ויזה או רק טרוולרס?

תלוי... יש יתרונות וחסרונות.

ויזה=נוחות טרבלרס=ביטחון בכל עיר בינונית יש כספומטים... עם טרוולרס לרוב העמלות גבוהות מחוץ לערים הגדולות. לויזה יש עמלות על כל משיכה (לכן עדיף למשוך סכומים יותר גדולים... מה שמגדיל את ההפסד בגניבה...) אבל מצד שני לטרוולרס בערים קטנות יקחו עמלות מאוד "נחמדות"... מה שיגרום לך לפדות יותר בערים הגדולות... גם טרוולרס בשביל לקבל חזרה צריך להגיע לעיר גדולה (מאוד) אישית (מהניסיון שלי בדרום אמריקה) הייתי לוקח מעט טרוולרס (בשביל הביטחון) ומשתמש בעיקר בויזה בשביל הנוחות. טיילתי עם טרוולים ומצאתי עצמי משתמש יותר ויותר בויזה כי היה פשוט הרבה יותר נוח (שלא לדבר על העמלות המטורפות שרצו ממני לרוב...) כי הייתי רוב הזמן במקומות קטנים. בסןף מצאתי עצמי שומר את הטרוולים לשימוש בניו יורק לפני החזרה לארץ... 100 דולר של טרוול שם אכן שווה 100 דולר... (במקומות גדולים, במשרדים של אמריקן אקספרס... או כמו שאני עשיתי... פשוט פורטים בקזינו)

עוזיג

New member
טרוול צ'קס בארה"ב

אז ככה.בתור מישהו שהיה לא מזמן בארצות הברית אני יכול לספר לכם ששם בכל בנק שעובד עם אמריקן אקספרס אפשר להמיר את הטרוולר צ'קס שלהם בלי עמלה-תן 100 וקבל 100.לדוגמא bank of america שהוא אחד הכי נפוצים שם. לא צריכה להיות שום בעיה עם זה מכיוון שאני מאמין שגם בערים הקטנות יותר יש סניפים של בנקים ובטוח שלפחות אחד מהם יעבוד עם אמריקן אקספרס.

mipi

New member
יש בדרום אמריקה

כמה מקומות, בעיקר בערים בירות בהם ניתן להחליף טרוולים בלי עמלה. למשל: קיטו, אקוודור. כל בנק BCP (אם אני לא טועה בשם) בפרו. בנק אמריקן אקספרס בבואנוס איירס. כל שאר המקומות ייגבו עמלה, כפי שנאמר פה, ככל שאתה מתרחק מהציוויליזציה העמלה גודלת. צריך לזכור גם שבצ'ילה וארגנטינה לא ניתן להוציא דולרים מהכספומט ואז העמלה היא העמלה של הבנק בהמרות וזו בד"כ נמוכה מה change-ים.

למעלה