ויויאן

ויויאן

לכל החבר'ה שראו את הפרק שרבקה וויויאן נלחמו.... זה היה פרק מדהים! באמת, גם שמתי לב שרבקה ממש טובה כי היו לה מהלכים מפתיעים כאלה כמו ה-Gravity Bind( איך הם קראו לזה.... קשר הכבידה?) ועוד שאני לא ממש זוכר והאמת שהגיע לה לנצח, למרות שויויאן הלכה איתה צמוד-צמוד. ושמתי לב לעוד משהו בפרק הזה.... ויויאן- היא כוסית! היא כל כך סקסית, נראה לי הדמות הכי יפה ביוגיהו, וגם המדובבת שלה עם הקול ה"מעודן" הזה רק מוסיף יותר לסקסיות שבה! מי חושב\ת שויויאן היא גם הבחורה הכי יפה ביוגיהו?

benayam

New member
איזה דפוק אתה

חושב שדמות וירטואלית היא סקסית ויודעת לשחק יוגי הו..סתכל עלי אני סקסי ויודע לשחק יוגי הו מצוין...ובנוסף גרווטי חרה קלף...

Witchcrafts

New member
Lol אבל למה לתקוף אותו? םם"

יש פאנגירלז שמזילות ריר על בישים, אז גם לו מותר.

impale

New member
אבל יש לו צדק חלקי

עידו שיחק שנה שעברה בדק שהיו בו גרוויטים ולקח מקום ראשון די בקלות ~~ והאמממ ביחס למציאות-הדק של ריבקה לא מנצח כלום אבל תחשוב שביחס לסדרה,שם הדקים לא מבוססים בצורה של קוקי קאטר שם הדק של ריבקה דווקא מגניב =)

benayam

New member
עידו טמבל...

הסמתך על גרוויט ומזל,ועל באן שהוא הצליח להיתאם אלו מצוין,השנה עידו לא לוקח 100%... למה 100%? כי אתה משתתף...חחחח

אני!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

לא -___________________- ויויאן לרצח! טיה לרצח! בנות רנדומליות ביוגיאו לרצח!

impale

New member
אישית

דמויות מצויירות לא עושות לי את זה. במיוחד לא דמויות כאלו ~~ ותתגובה האמיתית שלי אני לא אכתוב כי בכל זאת יש כאן כמה חברה צעירים ^~

benayam

New member
מה?

אני למשל דתי,כ"כ צדיק,שלא תעז לקלקל אותי,אני עדין לא קלטתי מה זה קונדומים=

למעלה