ויהי ערב ....

ויהי ערב ....

ויהי ערב ויהי בוקר וימיי כבבראשית זמנים של חיפוש עצמי התכנסות אל שורשיי חיי גלגול עבר בתוך פה לוגם הווה פסיעות בשביל ישן חדש .... תימרות אש ועשן מציצים אל תוך חיי מכל עבר כסומאת עיניי במחול דמעה מנקזות אבק כוכבי שמים וירח עדיין משייט לו ממעל במסילות רכבת החיים ..... <>

יש לו דרכיים משונות......

"יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב, את אוהבת אותו " ,מתנגן לי באוזניים ואני חושבת , האומנם כך ? .... הרי אני יודעת , וכאן המילה הזאת "יודעת" לפעמים חשובה כל כך , ולפעמים נעלמת בין הרבה מילים אחרות שרצות בין בוקר שעולה ללילה יורד , ולפעמים רק לפעמים אני רוצה "לדעת" שוב פעם , כאילו מההתחלה , לא בשביל הביטחון והידע , אלא רק בשביל לשמוע אותם שוב יוצאות מפיו ... ואז אני נזכרת בפעמים שהמשפט הזה נאמר כאן בין דלת אמותיי, לילדים המשפט נאמר מבלי חשיבה מיותרת על מה שיהיה לאחר שנאמרו , מבלי לתכנן איך לומר את אותו משפט , כך ישר מהלב אל תוך הסרעפת ומשם לבחוץ , חיוך מאיר פנים וחיבוק עוטף גוף קטן מידות , היכן איבדנו את היכולת לומר את המשפט הזה ללא חשיבה מוקדמת ורק כי הלב רוצה לומר אותו באותו רגע , ללא התערבות המוח והמציאות שטופחת על העבר מעיפה ענני אבק מתמוססים אל תוך חיים קצרים .... עכשיו מתנגן " רק הלב יודע כמו קוסם להעלם " , רעש מחיאות כפיים מהסלון חודר את המוזיקה , מפנה את ראשי , 2 הגברים של הבית צופים יחד במשחק של בית"ר , זמן של ביחד שלהם ואני רק הצופה כאן , ואז זה שוב מכה בי כמו מקודם , והלב יודע , הוא יודע שיש כאן אהבה , אך לפעמים רק לפעמים , האוזן רוצה גם לשמוע ... הגיגים של בדק לב וסדר במדפיו הישנים .....

אם......

זה כל כך מוכר... אני שומעת את זה מהמון חברות... לפעמים הגברים אינם מבינים את רחשי הלב של האישה שמחפשת לשמוע את רזי אהבתם ... את המחמאה והפירגון הם לוקחים את זה כמובן מאליו... את לא יודעת?... את לא מרגישה?. נו שוב אותה שאלה?... אם הם היו עוצרים לרגע ועושים חושבים בינם לבין עצמם הם היו יכולים לתת אהבה קצת יותר...בשלוש מילים קטנות אני אוהב אותך שלש מילים קטנות שיכולות לתת המון. שבוע טוב פשוט אישה

../images/Emo24.gif

תגידי.... ביתר ניצחו? את מכבי??? ברחתי.... ............. ........ .......... מפלצת של שוקולדה

../images/Emo24.gif

ביטחחחחחח.... תבואי פה קרוב רגע .... ........
........ עכשיו תלכי מנ´פה..... ...........

מרי-לו

New member
אם זיכרוני אינו מטעה אותי...

היתה זאת ברדקיסטית שהביאה את זה לפורום... Ther are things for which silence is best Not because there is nothing to say But because some things are too deep for words אבל בהחלט מסכימה איתך בזה: "...והלב יודע , הוא יודע שיש כאן אהבה , אך לפעמים רק לפעמים , האוזן רוצה גם לשמוע..." שבוע קסום לך אישה

למעלה