ויהי אור!

ויהי אור!../images/Emo42.gif

שלום לכולכם! תקראו לי פרימטיבית,לא מעודכנת..מה שזה לא יהיה אבל רק היום גיליתי שיש לבחורה הכי יפה פורום! מקווה שכולכם אנשים טובים כפי שהיא הייתה רוצה שהמעריצים שלה יהיו.. ומקווה שתקבלו אותי בחיבוק חם (טוב לא יותר מידי חם:)) לפורום שלכם! בבקשה תציגו את עצמכם! (נו כבר!!! כמה זמן לוקח לכם???:)) יום טוב
-מעיין-

Rוית

New member
וולקאם!../images/Emo140.gif

אני רוית, מסתובבת פה הרבה אז בטח ניפגש
תהני פה, יש פה אחלה אנשים!

תודה תודה

על קבלת הפנים היפה... להלן הלינק ששמת לי בהודעה...קראתי חייכתי והגבתי:)

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gif

[מקווה שלא יותר מדי חם..
] ברוכה הבאה, אני איילת, בקרוב בת 18..:| מעריצת אלאניס חדשה יחסית..

../images/Emo8.gif

העיקר שאת מעריצה אותה עכשיו...אם לא אתמול אז היום כפי שאומרים... אז מה??...אתם באים לפה הרבה?
חחחחחחח סתם סתם...בלי לינצ' בבקשה (למה לינצ'? כי זה אולי אחד מהמשפטים הכי נדושים במדינת ישראל שלנו)

gilmorefreak

New member
באים לפה הרבה?../images/Emo12.gif

פעם, פעמיים ביום..אני לפחות..להתעדכן בהודעות.

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif תקראי לזה "להתעדכן",

אני אומרת שזה יותר כמו לעשות הכל,
הכל רק דמט לא לחזור להסתכל על תרגילים ארורים במתמטיקה יותר לעולם. קוראים הודעות. בוהים בלגולס. מנגנים. חוזרים לקרוא עוד כמה הודעות. יעיל, בהחלט יעיל.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifאז לשם נעלמת?../images/Emo3.gif

אני מתחילה מחר או יום ראשון..
בנתיים אני מתחמקת..

shikma r

New member
עוד מכורת אלאניס התווספה לשטח

שמי שקמה בת 17 בקרוב מאוד גרה בעמק חפר (אזור המושבים המחבר בין נתניה לחדרה,למי שלא יודע) וגם אני עד לא מזמן לא ידעתי על קיומו של הפורום. חייבת לציין שרואים שהקהל של אלניס איכותי גם לפי אנשי הפורום,ולא אני לא מתחנפת. זה פשוט ככה. ברוכה הבאה :)

אווווווווווווווווווווו

תודה תודה תודה רבה לכם!!! קבלת פנים נוגעת ללב:) ומלכוש-גם אני לטובת חתולים!! הנה החתולה שלי...מיני זה שמה בישראל והיא אהבת חיי בערך:)

למעלה