וידוי

מיכ5י

New member
וידוי

שלום שמי מיכלי. הוידוי שלי מתחיל בזה שאני בחורה חרדית בת 19 מירושלים. הכרתי בחור ישיבה חמוד והקשר בינינו התפתח. הייתי בטוחה שבבוא היום נתחתן ולכן כשהגענו לשלב של מיזמוזים לא עצרתי אותו. אחרי כמה פעמים שכבנו ביחד נתתי לו את בתולי. כעבור שנה רבנו מריבה רצינית ואז הוא אמר שאני זונה ששכבתי לפני החתונה. טרקתי את הטלפון ובכיתי כי עכשיו אכלתי את החיים שלי מי יתחתן עם בחורה מבותקת?? בדמעות.

היי מיכלי

נשמה מה שהיה פעם זה לא מה שהיום. אם הבחור שתכירי יאהב אותך הוא יקבל אותך כפי שאת.

tutit1005

New member
מיכלי שלום

אני מבינה את החשש שלך אני בעצמי באה מהזרם הדתי חרדי. לדעתי הבחור שהיה איתך אגואיסט וחסר בושה .להיות איתך ולדעת מלחתחילה שאת בתולה..לקיים איתך יחסי מין..בידיעה שאתה תתחתנו..ואחר כך להודיע לך חגיגית שזה נגמר... מגעיל וגועל נפש. לך יקירה אני חייבת להגיד... אני חושבת שאין לך ממה לחשוש היום הזמנים מודרניים מאוד גם לרוב הציבור הדתי. נכון שאולי זה ישמע לך ..מוזר אבל כן יקירה.. כשיגיע הזיווג האמיתי שלך ..הוא יאהב אותך יותר מגופו ותאמיני לי שהוא גם יבין. הרי ממה את חוששת את לא יוצאת כל שני וחמישי עם בחור אחר....ולא כל שידוך את צריכה לפרסם זאת. אלה אם כן את יודעת שזהו ובטוחה שהוא אוהב עד עמקי נשמתו. אל לך לחשוש.. זה לא סוף העולם את לא היחידה ולא האחרונה ..שמקיימת יחסי מין לפני החתונה.. צאי מהלחץ תאמיני לי יהיה טוב קבלי חיבוק מנחם
וחיבוק אוהב
אנו פה כולם בשבילך מתי שתרצי תותית.

מסכים עם תותית

הבחור מגעיל, את יכולה לשמוח שהוא הלך. כי פרצופו האמיתי התגלה ברגע של רוגז. תארי לך שהיית צריכה לחלוק איתו חיים שלמים. לא היית מלקקת דבש בטוח. בענין בתולים, לא ממש מבין . אך חושב שאהובך האמיתי יקבל זאת בכל מקרה.

snir 932

New member
למיכל אני מסכים עם מה שכולם אמרו...

אני חושב שיש פה איזה סיבה שתרגישי רע עם מה שעשיתי ואני בטוח שהאהבה הבאה שלך תקבל אותך אפילו שאת לא בתולה זה לא סוף העולם.... זה טבעי לגמרי חיית את הרגע עם אותו סמרטוט, עכשיו תשכחי את כל העבר ותתמקדי בהווה ובעתיד ובמה שהולך לקרות בהמשך שיהיה בהצלחה ותחייכי הרבה חיוך כזה
תראי זה כמו חצי פיצה
מקווה שאת מחייכת עכשיו כי אם לא אני בחמישי בירושלים ואני יגרום לך לחייך באחריות תאמיני לי אני קצת קוקו לוקו תשאלי פה את הבנות, לא שהן יותר נורמליות... שיהיה לילה מצויין שבת שלום חג שמח
שניר

למעלה