וידוי

Gilliana

New member
תאמיני לעינת!

אני התמכרתי אחרי הפרק הראשון ואלמלא המחשב המזופת שלי, הייתי היום כבר הרבה הרבה קדימה בסדרה אבל לצערי אני כרגע רק אחרי הפרק השני...

Gilliana

New member
אם כבר - אז כבר...

גם אני אתנצל על היעדרותי אם כי מסיבות הרבה פחות משמחות - ה-HD של מחשבי קרס לפני כיומיים וחצי ומאז אני מנסה להחיותו, מאחר ויש לי עליו חומר חשוב ולא מגובה לרבות... 3 פרקים של "נמלטים". אז בינתיים הצלחתי לארגן משהו זמני כך שאני שוב איתכם אבל הצרות עדיין לא הסתיימו.

andrew161

New member
וואי בדיוק באתי לרשום פה

שאני נעדר קצת מהפורום(גם בגלל מסיבות ומטלות סיום י"ב) וגם אני רואה כול הזמן prison.אני בדיוק הולך לראות עכשיו את הפרק האחרון... פשוט סדרה מעולה.

Gilliana

New member
ויי, כ"כ מתקדמים כולכם...

... ואני בינתיים רק סיימתי לראות את פרק 3. מה יהיה???

andrew161

New member
יהיה טוב

הפרק האחרון פשוט מעולה!!אני כול הזמן חושב-מאיפה הם מוצאים רעיונות לכול החלקים שמרכיבים את הבריחה??זה פשוט גאוני!!! גילי תראי את זה מהר!אם אתה רוצה אני אביא לך אתר עם קישורים ממש מהירים להשגה של כול פרק.שלחי לי מסר

Gilliana

New member
תודה, אבל בינתיים אני מסודרת ../images/Emo8.gif

ואת הנושא הזה אסור להזכיר כאן אפילו ברמיזא מחשש לעינא בישא של "תפוז". אם אצטרך - אשלח מסר.
מה שעיכב אותי למשעה היה קריסת ה-HD שלי, אחרת כבר הייתי עכשיו מן הסתם כבר בפרק העשירי.

רק תיזהר לא לספיילר פה

למה לאט לאט אני מפילה את כולם לסדרה הזאת.. אסור להרוס להם.. ויוווווווו אני לא מאמינה שמצאתי שותף לסיום עונה... שלח לי מסר בדחיפות וספר לי תחושותיך על הפרק האחרון.

למעלה