וידוי

וידוי

לא כי אני חייבת אלא כי אני רוצה.. בימים האחרונים קצת נעלמתי, לא ממש השתתפתי אבל יש לי סיבה טובה, לא, זה לא לימודים או מסיבות (גם אבל לא רק) פשוט גם אני כמו טובים ורבים אחרים התמכרתי , נפלתי לדבר החזק ביותר שרץ היום וזה נמלטים.. מייקל סקופילד סחף אותי אז היום, בעצב רב סיימתי לראות את כל העונה, ליבי שוב כולו איתכם עמכם הסליחה

1Shir

New member
../images/Emo45.gif

רוצה לספר לנו על מה זה "נמלטים"? אני באופן אישי רק שמעתי את השם ואין לי מושג מה העלילה..

אז ככה

לינקולן בורוס מואשם ברצח סגן הנשיא ונידון לעונש מוות, אחיו החתיך , המדהים, הרגיש והיפה מייקל שעובד כארכיטקט הוא זה שתיכנן את הכלא בו נמצא לינקולן , הוא בגאוניותו הרבה מקעקע על גופו את שרטוטי הכלא שודד בנק ונכנס אל הכלא כדי להבריח את אחיו משם, כל זה חודש לפני ההוצאה להורג. בין לבין עו"ד חברתו לשעבר של לינק מנסה להוכיח את חפותו והקונספירציה מאחורי ההפללה... סדרת מופת שעוד תיזכר לדורי דורות

pusher

New member
תני לי לנחש...

אחיו החתיך,המדהים,הרגיש והיפה הוא ווינתרות'?

כאילו ברור

ווינטורת' מילר, בוגר ספרות אנגלית בייל וחתיך כזה שזה פשוט מדהים.. הוא ההוכחה לקיומו של כוח עליון כי אין כוח ארצי שיכול לברוא דבר כזה יפה.

muldercrushed

New member
וואוו!!! איזה תיאור!! אולי תשימי...

תמונה וזהו? כדי שגם אנחנו נוכל להנות?

בכיף

תהנו... אני רק מזהירה כי ככה הוא נראה לאחר שועדה מיוחדת שעמדו בראשה טובי האנשים קבעה כי הוא אינו פוטוגני.

muldercrushed

New member
לא התכוונתי טוב כזה...

אמרתי לא רע וההפך הגמור מרע זה טוב, לא? סליחה אם הובנתי לא נכון אבל הוא באמת יצירת אומנות שקשה לתאר.

אל תבהלי

את יכולה כמובן לחשוב שהוא "רק טוב" כמובן שאני לא אצליח להבין איך.. אבל זה בסדר..

Gilliana

New member
אופק יקירתי...

אם אני אומרת שהוא הגבר השני הכי יפה ומרשים שראיתי מימי - תאמיני לי שהוא "קצת" יותר מרק טוב. חוץ מזה, כשתראי את הסדרה, אם תראי - תביני שהוא לא יפה אלא גם אופה: יש גם אישיות מאחורי הפנים האלה, בניגוד להרבה מאד שחקנים שהם אולי יפים אבל בזה זה מתחיל ונגמר, כמו בראד פיט למשל.

1Shir

New member
מה זה "תאמיני לי"?

ממתי יפה ומרשים זה לא עניין של טעם? ואם כבר יצאת בהצהרה כזאת בומבסטית, אז מי הגבר הראשון שאליו התכוונת?

Gilliana

New member
בעיקרון את צודקת, אבל...

יש כמה כאלה שהם כבר מעבר לעניין הטעם - ותמונה אמנם מדברת יותר מאלף מילים, אבל תמונה לא יכולה להעביר את האישיות שמאחורי הפנים היפות. וזה שהתכוונתי אליו, הוא כמובן האחד והיחיד ז'אן מייקל וינסנט (טוב, נו -נכון שכך הוא נראה לפני 20 שנה אבל בשבילי הוא יהיה כזה לעולם)

muldercrushed

New member
אוך. ראיתי את זה באיחור.

הגבתי לעינת מקודם תשובה שיכולה להתאים גם לך, תסתכלי ותביני למה התכוונתי...

אני אענה../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אבל אני מזהירה שזה ספויילר שלא מהעולם הזה... אז תיזהרו..
הם מצליחים, אבל למרות התכנון המושלם של מייקל המטוס שמחכה להם כדי לברוח ממריא לפני הזמן והעונה נגמרת בכך שהם רצים בשדה כשעשרות ניידות ומאות שוטרים רצים בעקבותיהם..

orityemini

New member
התחלתי לראות את זה דרך אגב!

ראיתי בינתיים רק את הפרק הראשון, אבל נשמע מבטיח בהחלט!!
סידרה מצוינת!

למעלה