וידוי..

אוהבתת

New member
וידוי..

אממממ.... אולי ישמע מצחיק לאור הכינוי שלי.."אוהבתת" אף פעם לא אהבתי....אני הכי אוהבת שיש.... אבל בכנות אני אוהבת של ממש... לאהוב יש הרבה דרכים...ילדים, חברים, הורים, שכנים, אחים.... אבל אהבה של ממש הייתה לי אחת... חחחח עד היום אני לא ממש יודעת אם הייתה זו אהבה לגבר או לרעיון... בכל אופן אני תמיד מתאהבת... תמיד אוהבת... אוף.... אני רוצה לאהוב .. אבל אהבה של ממש! זהו.... אמרתי... סתם צורך של לכתוב! ביי... מאוהבתת שמחפשת אהבה... מזו שאוהבתת גם מבלי להכיר! אל תתבלבלו... אני בת 27... לא עוד ילדה.. גם אני מחפשת... אהבה!!!!!

אוהבתת

New member
לא, לא נשואה..

פרט חשוב בהחלט... אני לא נשואה וטוב שאתה מזכיר לי... אני צריכה לשנות את זה בכרטיס.... כשפתחתי אותו הייתי נשואה.. ולא שיניתי.. היום גרוושה... מה גם שלא הייתי נכנסת לזה... אבל כשאת "גרושה" רואים בך.."מחפשת"... ולא זה המצב!!!

kamosh

New member
אוקי...

דבר ראשון אהבה לא צריך לחפש היא באה לבד!!! מה שכן את יכולה לסייע לה לבוא הכוונה תצאי תבלי תכירי אנשים ואפילו לא למטרות של אהבה... מתי שהוא את תתאהבי זה יבוא אם תפסיקי לחשוב על זה כלכך...

JudyWn

New member
קשה לי להאמין

שאף פעם לא אהבת. אפפם? לא אהבת אף בחור עד כדי כך? גם לא את בן זוגך כשהתחתנת? את אמא שלך למשל את אוהבת?

fossil1

New member
ימים יגידו....

והיא תבוא כמו
שנפלה

למעלה