וידוי

וידוי

דווקא לראות את שמי כמנהלת הפורום היה חצי-זיון (טוב נו, אם מדובר בתא``י אז 3 זיונים) אוריאנה

arye_gur

New member
חצי זיון ?

אם תראי את שמך כמנהלת פעמיים זה יהיה כמו זיון שלם ? כמה קל לספק אותך, שרון - יש לך ממי ללמוד ! אריההמום

וידוי

forgive me, mother, for i have sinned חשבתי מחשבות זימה על קונפיוז הזכרתי בקללותיי אברים מוצנעים בגוף אימו של פלוני נגעתי בעצמי כמה פעמים במהלך סוף השבוע שמתי לבעלי מלח בקפה הבוקר, רק בשביל לראות את הבעת הפנים שלו דרכתי על נמלה אני משתתפת קבועה בפורום פלירטוטיי לשון

arye_gur

New member
אין לך סיכוי לסליחה ומחילה

כי חשבת על קונפיוז. אריה - שלא צריך להגיד לך על מי היית צריכה לחשוב

אתה השתגעת????????.

אין סיכוי שאני אתוודה על הדברים שחשבתי ע-ל-י-ך !! 7 פעמים אווה מריה 18 פעם ``טפו, טפו`` הכאה על ראש מגולח עם להב של סכין הליכה על גחלים שום דבר לא ינקה לי ת`ראש!

arye_gur

New member
אריה - מחייך כחתול ששומר על דלי מלא

שמנת. (החתימה בהתחלה)

moshe421

New member
היא באמת בלתי נסלחת...

מה שאומר שתצטרך לבצע ככתוב לעיל: 7 פעמים אווה מריה 18 פעם ``טפו, טפו`` הכאה על ראש מגולח עם להב של סכין הליכה על גחלים (כל הזכויות שמורות, אבל לא לי...) אז קדימה לעבודה אהה, ותא``י זה תלתן אירי ירוק. משה שלא לו הזכויות שמורות.

moshe421

New member
בורותך באמת בלתי נסלחת...

מה שאומר שתצטרך לבצע ככתוב לעיל: 7 פעמים אווה מריה 18 פעם ``טפו, טפו`` הכאה על ראש מגולח עם להב של סכין הליכה על גחלים (כל הזכויות שמורות, אבל לא לי...) אז קדימה לעבודה אהה, ותא``י זה תלתן אירי ירוק. משה שלא לו הזכויות שמורות.

למעלה