``וידוי``

rony-m

New member
``וידוי``

אני בן 30.ואני נפגע ``תקיפה`` נפשית. במחיצת משפחתי שהיתה אמורה להיות הקן התומך והאוהב סבלתי מהתעללות נפשית בילתי ניסבלת מילדות ועד בגרות משך 20 שנה ברציפות היום ולמעשה כבר שלוש שנים ניתקתי איתם את הקשר קשה בלי משפחה אך קשה יותר היה הסבל במחיצתם יצא לי לעבור על חלק מהדברים שאנשים כותבים פו בפורום ואני ממש מרגיש שייך. שלכם, רון

מורני !

New member
רון

ברוך הבא... אני שמחה שאתה מרגיש שייך... לא יודעת אם שמחה זה המילה הנכונה... איכשהו בפורום הזה כל הביטויים פתאום מקבלים משמעות אחרת... אבל אני באמת חושבת שטוב שמצאת מקום אליו אתה שייך... ובמשפט הזה שלך.. אני מרגישה שכל מה שעשיתי בוידוי שלי שווה את זה. פגשתי אנשים שניתקו קשר עם משפחתם בעקבות התעללות.. כולם סיפרו את מה שאתה תימצת במשפט אחד - קשה בלעדייהם.. היה הרבה יותר קשה איתם. רציתי לדעת .. אם ניגשת לטיפול?... אם אתה מסתדר.. אם מצאת לעצמך נישה של אנשים שמספקים לך את הרשת הבטחונית שלרוב משפחה נותנת.. אני מקווה שתהייה לך שבת שלום... אגב... תודה על העזרה. המון תודה. גם על השיתוף... וכן אני אצטרך עזרה עם הדף פתיחה שהצעת לי ... מאחלת לך שבת שלווה ..

rony-m

New member
בניית דף אינטרנט

אני לא רוצה לעשות פרסומת שלחתי לך בדואר יש לעקוב אחר ההנחיות הרשומות בכל מיקרה אם יש שאלות אני כאן רון

צוש

New member
רון

וידוי הוא מעשה אמיץ, הוא גם מעיד על כך שאתה הגעת לשלב שבו אתה בשל להתמודד עם הדברים. מאד הזדהתי עם ההודעה שלך, למרות שאין לי וידוי של ממש להחזיר כנגד, אני ובני משפחתי הקרובים ניתקנו קשר עם אבא, הייתי נער צעיר כשהובלתי את המהלך הזה, לפני למעלה ממחצית שנות חיי... אני לא בטוח שאני זוכר כמה זה קשה אחרי שלוש שנים, אתה תלמד שהזמן הוא התרופה הכי טובה, היום אני יודע שלפעמים צריך ללכת ממקום שלא טוב להיות בו. מאחל לך רק טוב נ.ב. גם אני מרגיש פה בבית, זה הקסם של מורני שגורם לי להרגיש ככה

למעלה