וידוי

גוגי=GUGI

New member
וידוי

לא יודע ואין לי שמץ של מושג מאפיה הדחף לכתוב כאן מה שאני עומד לכתוב... אבל בא לי לכתוב!!!! השבוע האחרון היה השבוע הקשה בחיי!!! הרגשתי שאני מתרסק, הרגשתי שאני נטחן לגזרים בנפשי בליבי ונישמתי!!! השנה האחרונה בחיי היתה הקשה מכל שנה אחרת בחיי! גזרה אחר גזרה..וחוזר חלילה...! ובגזרות קשות מדובר! זה התחיל בחבר שהתאבד..המשיך בעבודה שאיבדתי (אם כי יש חדשה שכולה יצירה אישית שלי)המשיך בתאונת דרכים קטלנית שאבי עבר! והסתיים לפני כחודשיים בזה שאיבדתי את בת האדם שהיתה הקרובה ביותר לי ביקום הזה!! לא חס וחלילה איבוד במוות!! אבל איבוד מוחשי בחיי היום יום. האדם הקרוב לי ביותר איי פעם בחיי (אחות, חברה פסיכולוגית,ידידה, הנשמה הקרובה אלי ביותר) רבנו..רבנו ריב שאין דרך חזרה ממנו!!! זה היה הקש ששבר את גב הגמל...!!! הגעתי לדרגות נמוכות מאוד...עד כדי שאפילו כאן בפורום הזה..(האהוב לי מאוד) מצאתי את עצמי נעלב מכל מני שטויות ברמה שלעיתים גבלה..בפאתטיקה של ההמונים!! זה הדליק אצלי נורות אדומות..אני לא בדיוק איש שמחשבן לכל הפלצה מילולית..ואפילו לפעמים בדיוק ההיפך ובהגזמה!!!(רוב חיי לא חישבנתי גם למה שהיתי אמור כן....) הגעתי לתהום. הרגשתי שאני צועד לדרכים מסוכנות!!! ואז....עשיתי מעשה..נכנסתי לאוטו ונסעתי ליער!! כן כן ליער צרחתי ..שאגתייייי ..זעקתיייייייי...בכיתיייי. שיחררתי את כל הזבל שנצבר לי בשנמה!!ואז כששמעתי את השקט.. ישבתי לי על סלע והתחלתי לחשוב! אני ועצמי לבד!! לבד לבד! יממה שלמה חפרתי פנימה. בלי פחד ובלי חשש!! ``חשבון נפש אומרים על זה``..פעם ראשונה בחיי שעשיתי דבר כזה!! ואז בא השלב שהתחלתי לצחוק..צחקתי מעצמי..צחקתי כי הבנתי שאני אדם שלם. (לעומת אבי למשל...)הבנתי שאין דבר וחצי דבר שאני לא יכול לעשות!! התחלתי שוב לצרוח ...ס``אמקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם העולםםםםםםםםםםםםם אניייייייייייייייייייייי מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כפסיכולוג של עצמי יש לי הרגשה שעשיתי עבודה לא רעה...וזאת בגלל שלא חזרתי.. אפילו עם דבר אחד שהטריד אותי בלי פתרון!! ובעצם אני יודע מדוע אני מספר את זה כאן!! נראה לי שזאת מין דרך להוכיח לעצמי..חוסן אישי בזה שאני כותה כאן את הדבר הכי אישי בחיי למעשה!!! חזרתי חזק!! חומה!!תותח!! חסין!!כריש!!! חזרתי להיות מי ומה שהיתי לפני שנת האיוב!!! --- גוגי ---

גוגי=GUGI

New member
ועוד משהו חשוב!!!!!

לומר תודה לדעתי זה כוח!! כשחזרתי הביתה ציפו לי הודעות מחשב וטלפון ..דואגות!! יש לי חברי ילדות טובים ורבים!! אבל הכי טוב בנשמה עשו לי דווקא אנשים מכאן!!! תאנה,אביטל,יערית,ליר, אני חייב לציין אתכן כאן שהעולם הקטן שלנו ידע שאתן פרחים אנושיים! את השאר אומר לכן..(לא כאן) ותאנה...את המלאך השומר שלי!!! חייב לך כל מה שיש בעולם הזה!! ביי הולך לישון!!!(בלי שעון)

ה-שונית

New member
גוגי

אני כ``כ שמחה שחזרת - חסרת לנו פה. שמחה שמצאת תשובות לכל השאלות. ועכשיו, כשיש לך פנאי... גם לי יש כמה שאלות שאני לא מוצאת להן פתרון... ותאמין לי אני מתחבטת בהן יותר מיום אחד... שונית

יערית

New member
גוגי....רגע משפשפת את עיני..:)

כל החיבוקים... בלי נשיקות(סתם על הלחי זה בסדר) היי ,למה לא צעקת גם בשבילי מעט ,שם ביער.. דרך איזה יער זה היה?,תמליץ לי עליו,אולי גם אני אלך לשם בשעת לחץ נפשי,תראה איך חזרת משם,העובדות מדברות בעד עצמן:) שמחה על כל החוזק הנפשי שלך... וד``א אמרו לי שבמבה הורס את תאי המוח :) ראה הוזהרת להבא!!! יערית(שקיבלה את הבשורה בשמחה רבה!)

אור-לך

New member
לא רק במבה הורסת את תאי המוח...

אבל אנחנו...הרס עצמי הוא בדמנו...

אור-לך

New member
היי מלך...

כ``כ שמחה שחזרת!!! תותח, חסין, כריש...אין פלא, הרי עכשיו אפריל, אביב, שנה חדשה... וחוץ מזה שקיבלת את הפסיכולוג הכי טוב שיש...!!! שולחת לך המון אהבה. אור.

avitalp

New member
גוג יקר...

אין הרבה מה לומר, אחרי שקוראים את דבריך, חוץ משמחה, גדולה, על שהצלחת לקום משפת התהום ולראות שעוד יש בשביל מה להיות...... רוצה להקדיש לך שיר - ``לאהוב את החיים`` (אין לי מושג מי כתב אותו). אני חושבת שתשמח איתו... הלילה הפרוע, העכור סער כמו היה רדוף שדים ידעתי שזה לא, זה לא ברור אם שחר ימצאני בחיים. מפל מערבולות, גרון ניחר הכל נטרף ולא אדע מתי הבנתי שהכל, הכל עבר וכמו באגדות נשארתי חי. אפגוש עוד בירוק של השדירות אקטוף עוד חיוכן של נערות ארוץ עוד עם הרוח אל הים אנדוד עם ציפורים עוד לאי-שם. אדע עוד בכי וצחוק של ילדים עוד שיר חדש אכתוב במסתרים אחזה עוד בזריחות, אח, אלוהי הן חי אני, כי חי אני, עוד חי. וכמו שופט ממרום הקתדרל בחנתי את ימי באור אחר מצאתי שם כל כך הרבה שגרה שמיים, הן הייתי כעיוור. הרי על מפתני פרחה מלכות ולא ראו עיני את הצבעים רק מי אשר היה קרוב למות נעור כך לאהוב את החיים. שמחה שהתעוררת, איש יקר... שמצאת את הכוחות. הגיעה עת לאהוב את החיים. אוהבת אותך, אביטל.

שי33

New member
תודה

תודה שחזרת, התגעגנו, כריש שכמותך! (וד``ש לשבורקי שהתגעגע אליך במיוחד... ;-) ) שי.

אש על הכריש

גוגי, זאת דרך נפלאה להפוך בעיה לאבן שואבת כדי להתחשל. הדרך שלך להתמודד עם הקשיים היא מופלאה והיא נכונה מאד. בבחינת ``יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות ומפה אני מתחיל רק לעלות ``. הרגשה היא החלטה !!!!!!! אתה החלטת להרגיש טוב עם עצמך, ואני מפרגן לך מכל הלב ! בהצלחה, גוגי שלך, ענבר

למעלה