וידוי

moran.l

New member
וידוי

לא יכולה יותר. לא יכולה יותר לנשום, לאכול, להתרכז.לא יכולה יותר לעבוד, לקרוא, ללמוד. לא יכולה יותר, מבלי שתמלא את מחשבותיי, מבלי שאריח אותך, מבלי שאחוש את מגעך, מבלי שאחלום. לא יכולה יותר, כי מעתה ואילך זה ישאר בגדר חלום. לא יכולה יותר, כי עשיתי את הגרוע מכל והזלתי דמעות לפניך. לא יכולה יותר, כי ראיתי שדמעותי שלי גררו את דמעותיך שלך. לא יכולה יותר, כי אתה סובל. לא יכולה יותר, כי אני אוהבת אותך. לא יכולה יותר כי טשטשתי את הקו בין אהבה לשנאה. לא יכולה יותר כי אני לבד, ועם זאת כל כך איתך. לא יכולה יותר כי אתה איתי, אבל רוצה להיות לבד. לא יכולה יותר להמשיך בחיים, לא יכולה עם רגשי האשמה אשר רוויה אני בהם,לא יכולה עם החושך בעיניים, לא יכולה עם חוסר הצדק, לא יכולה כי מגיע לי יותר, אבל לא יכולה, כי אני יכולה רק איתך. לא יכולה יותר. לא יכולה. לא. נמאס לי לסבול, ולצעוק, ולבכות. נמאס לי לקלקל דברים. נמאס לי להרגיש אפס. נמאס לי להיפגע. נמאס לי להיות צבועה. לא יכולה יותר לעזור לאחרים, לתת מעצמי, כי כבר לא נשאר ממני שום דבר. תמיד אמרו שאני האור, עכשיו אני כל כך חשוכה. לא יכולה יותר כי השלתי את העורות הכי עמוקים שלי מלפני, לא יכולה יותר כי טעיתי. לא יכולה יותר, כי בשלב הזה, אני מוכנה עדיין לטעות. לא יכולה יותר כי העצמאות בקרקעית, לא יכולה יותר כי הכבוד ישן. לא יכולה יותר, כי אתה כבר לא יכול יותר. לא יכולה. לנשום. לא יכולה יותר.

may may.

New member
מורני......

חיבוווווווווווווק גדולללללללללללללללל

tairon

New member
מורן ל..

היי ... כן לפעמים זה כל כך קשה מכיר את התחושה ואין אחת או אחד שלא חווה את ההרגשה הזו והיא כל כך כבדה ומעיקה ומה אפשר לומר ? את כל התשובות הנדושות שהזמן מרפא .... ולאט לאט תרגישי יותר הקלה אני רוצה לומר לך משו אחר אני רוצה לומר לך תכתבי תוציאי החוצה את הכאב שבך ואנחנו פה מחבקים חיבוק ענקי ...

moran.l

New member
למאי מאי וטאיוש

תודה. לא כל כך יכולה לומר יותר מזה במצב הנוכחי. אבל תודה.

למעלה