וידוי.................

לא בסדר

New member
וידוי.................

אז קודם כל הייתי רוצה לומר שהכל בסדר עם בן זוגי, למען האמת, יותר מדי בסדר. אנחנו כבר שלוש שנים יחד ומתחתנים בשבוע הבא. בן זוגי מתחשב, מפנק, מקסים, דואג ובקיצור.. מושלם. הבעיה היא לא בו, אלא בי. אני אוהבת אותו בכל ליבי ולא יכולה לתאר את חיי בלעדיו, רק פרט קטן.. אני אדם שמאוד פוחד משגרה. אני שונאת יום יום ללכת לאותו מקום, לפגוש את אותם אנשים ובכלל, שגרה בשבילי זה אסון. זה מתבטא בהמון תחומים, אני עצובה מאוד כשאני צריכה לעשות יום יום את אותם הדברים ואני משתדלת תמיד למצוא משהו מרגש בכל פעם, כי אני חייבת ריגושים.. ומה הבעיה? הבעיה היא שבכל 22 שנותי, החלפתי הרבה בני זוג והכל בגלל הצורך בריגוש. אני לא אומרת שהסקס לא היה טוב, אלא שאחרי פעמיים שלוש, הם נמאסים עלי, ואני לא נמשכת אליהם יותר. ושוב, אני מדגישה שזה בכלל לא אומר על איכות הסקס. ועכשיו, אני אוהבת את בן זוגי בכל ליבי, אבל כבר מזמן מזמן לא נמשכת אליו. לא תנוחות חדשות ולא כלום. וכך זה היה עם כל הגברים עימם הייתי. אשמח לעצות מה לעשות, אני מאוד מיואשת. ושוב, ניסיתי הכל, זה לא המה, אלא המי. אני מרגישה שאני חייבת להרגיש שוב את ההתרגשות, את הפרפרים בבטן ואני פוחדת שזה יפגע בנישואין שלנו. ושוב, אני מאוד מאוד אוהבת אותו, רק לא נמשכת אליו, כמו לכל האחרים שהיו לפניו... תודה :)

פוחדת משגרה

את צעירה מידי ועדיין לא בוגרת מבחינה נפשית ופשוט לא בשלה לנישואין. חבל שנזכרת בזה בשלב מאוחר כל כך - חתונה בשבוע הבא, אם את אוהבת אותו ולא נמשכת אליו מבחינה מינית, ואת זקוקה לשינוי ולגרוי ולהתרגשות של כל פעם מחדש. עליך לספר זאת לבן זוגך ומיד.(נראה לי שעדה יום לא סיפרת לו והוא לא יודע על כך) נישואים כאלה יאמללו את שניכם. את תהיי משועממת מבחינות רבות והדבר יגרום לך לרגשי אשם ויורגש על ידי בן זוגך. את לא תהיי מאושרת בחיי הינשואין ובשלב כלשהו את עלולה לחפש את הריגושים מחוץ למסגרת הנישואין דבר שיוביל להרס הקשר ביניכם. עלייך להמתין מספר שנים ולהתבגר לפני שתיכנסי לקשר נישואים על כל המשתמע מכך.

seeyou

New member
חייבת להרגיש ההתרגשות?../images/Emo54.gif

צער לי לעכזב אותך אך אין בעולם חיים בסיגנון כפי שאת מתארת! גם לא כוכבי קולנוע לא יכולים לקבל ריגושים בטונות! אם יחסי מין אחרי פעמיים שלוש,עם אותו גבר נמאסים עלך אז יש לך בעיה רצינית!! את לא תוכלי להחזיק מעמד במסגרת נשואים אפילו לא חודש!

adam33

New member
לצערי הרב

יש דברים שלומדים על הבשר רק לאחר שנים כעת את פורחת אוהבת מקבלת וכולם מפרגנים לך כעת את עם בין זוג והכל בסדר אבל מה יהיה בעתיד? מה יהיה כשיהיו לך ילדים או לחילופין כשתהיי מבוגרת? האם גם אז תראי את הכל כמו כעת? ודאי שלא אכן יהיו אנשים שיגידו מה יש לך דאגות תהני כל עוד את יכולה.. אבל תביטי על עצמך בעצם לאהוב ולהיות עם בין זוג זה מעבר לסקס זה המון עניין של נתינה וקבלה עניין של להתמזג וברגע שאת רצה את הריגוש כל הזמן ( שהוא לגטימי) את חוטאת למה שבאמת בסופו של דבר תרצי כי בעצם איזה בין זוג ירצה לקחת אותך אם אחרי שבוע הוא ירגיש שאת רוצה אחר? ואל תפגעי... תביטי לצד האחר תביטי לגברים ותראי מה שאת חושבת עלהם שבעצם הם רואים שמלה וישר עומד להם והם רוצים ישר ... וזה משנה אם הם נשואים אם לאו? וזה משנה אם הם אומרים אני אוהב אותך ואחרי זה יוצאים בשקט עם אחרת? ( ודאי שלא כולם) מה שרציתי לומר זה כשאת מביטה עלייך את רואה משהו שונה בעוד שכשאת מביטה על גברים את חושבת שונה אז מה לעשות? יש המון פתרונות וקצרה היריעה לכתוב את כולם אומר רק שתי מילים.. המון לעבוד על עצמך ..ממש המון... בטוחני שאחרי זה את תקצרי שיבולי זהב הן לעצמך והן לסובבים אותך.. בהצלחה מכל הלב..

ניקולי

New member
גם אני חושבת

שצריך לספר ומיד את אוהבת אותו את עומדת להתחתן איתו אבל.. את עדין לא בשלה לנישואין. בכדי להיות בשלה לנישואין כל המחשבו האלו לא צריכות להטריד אותך ובכלל..למה רק עכשיו נזכרת שאת אוהבת ריגושים חדשים? את רוצה לעשות לו שבץ?? מה קרה לך ילדה תתבגרי.

למעלה