וידוי

מורני !

New member
וידוי

אתם חושבים אהבה מחזיקה תמיד.. בחורה מכיר בחור.. בחור מכיר בחורה... מכירים .. לאט אוהבים.. ואז יותר לאט מתאהבים... האושר הוא רגעי.. שלא כמונו - בני אדם - האושר אין בו התחשבות לזמן או מקום. הוא מופיע כרצונו והולך כרצונו. האושר קפץ לבקרנו לפעמים.. לפעמים נעלם לא .. וכמה שחיפשתי - הוא בשלו - כמו ילד מפונק וסרבן. עברתי במסלולה של האהבה. עברתי בה וחציתי לכל האורך והרוחב.. ועכשיו? עכשיו אני יכולה להגיד שמאוהבת אני לא. אוהבת אותך .. זה כן. אפילו מאוד מאוד. אבל מאוהבת כבר לא... אני לא מצטערת, לא מתנצלת ולא מתחרטת. אני הולכת אבל נשארת... כמו שרצית. כמו שרציתי. והאושר? הוא עוד קופץ לפעמים.. כרצונו. פעם בא נשאר יומיים.. פעם נעלם לשבוע שבועיים. מיוחד אתה.. מלא רגישות .. מלא אהבה. אבל לא בשבילי.. ואני שקצתי בחיים של נדמה לי ממשיכה הלאה לעבר משהו יותר אמיתי. יותר מוחשי - אולי תקרא לזה. אתה עדיין מיוחד.. עדיין מדהים.. עדיין החבר הכי טוב שלי. אבל... כבר לא.. יודעת שאולי בלילה עדיין אחלום אותך.. עדיין יישארו לי שאריות אהבה.. שאריות תקווה. אבל שאריות.. כדרכם ... מתפוגגות עם הזמן. עכשיו אפשר לפנות את הזמן לדברים אחרים.. אולי נתמקד בהחלמה? אולי נתמקד בלהיות חברים? הדרך פתוחה. רני.

Re_em

New member
מסלולה של האהבה

לילה בלי כוכבים ירח ממאן להאיר בחדרי חדרים שני לבבות חסרים היא יודעת זה נגמר הוא לא מבין מה הבעיה אהבתם נגעתם בחדרי חדרים הלב זעק בשעת אוהבים הנה חסרה יונה הרי ברור וידוע יש בעולם זוג יונים אופיה לאהוב להשתחרר מהכל להרגיש שכל נגיעה זאת אהבה חדשה שואפת היא לאושר ,לאהבה,לדבר החזק שלא יניח לעולם... אך כמה נוראה חזרה היא לבדידותה לאכזבה שאולי כבר ידעה...

קרני

New member
איזה ציורי...

ממש הצלחת להביא בעיניי רוחי את התמונה הקודרת הזאת של חשכה... זרזיפי אור מנסים לחדור... לא מצליחים, הבדידות חוסמת... האכזבה מכרסמת... ואיפה העתיד?! איך אתה ממשיך את זה!??

Re_em

New member
קרני לא הייתי יכול לחשוב אחרת

זאת לא הפתעה שכך התנהגת הרגש ואהבה עדיפות ראשונה אצלך זה בלב אם לא בנשמה הרי ידוע וגלוי שמילותייך וכנותך מחייבים לפני הכל רגש לפני בואו של הסקס :) ולשאלתך קרני , אמרתי לפני מס` הודעות יכול להיות שזה אני ,אולי לא. מחייך תמיד אופטימי ומאמין שהכל בא על מקומו בשלום. כן אני חי את הרגש לא יכול שלא,זה סם החיים אך לא לפני האושר העילאי. שבוע טוב

קרני

New member
כל כך עדין ורגיש...

אופטימיות אכן נבעה מהודעותייך, אך לעיתים יש תקופות של שחור שלוקחות למקומות קצת אפלים... הקשבתי לך... אולי לא שמעתי טוב...?!? אושר עילאי... מה הוא אושר עילאי בשבילך? ו... תודה על המילים היפות ששלחת לי. חימם לי את הלב בימים קרים אלו :) שיהיה לך יום קסום @ @ J U

קרני

New member
נוגעת במקומות נסתרים...

לא, זה לא יצא מבולבל, זה יצא מקסים! ריגשת אותי לחלוטין! הרוך והעדינות שבך, האהבה, הטוב, פיסות האופטימיות, התקווה השזורות לכל אורך... התעורות שכזאת שצומחת ממך ולוקחת אותך לפיוס עם המציאות שלך, עם התמודדות עימה... התחושות המקננות בי חזקות מאוד, והן לוחשות לי בבהירות שאת פותחת בפנייך דלת, שמובילה אותך למקום שליו יותר אליו את חושקת להגיע, אליו תגיעי, אני בטוחה! שולחת לך חיבוקים ענקיים, בהצלחה יקירה :)

למעלה