וידוי.

וידוי.

מה אני עז? למה לי? מה רע לי? מה מפרפר בי? למ....לו....לופ......what the fuck? מה החיים שלי בזבל? ככה זה.... דיברתי עם חבר שיש לו cbr 900 שנת 94. "תשמע", הוא אמר....." החיים האלה לא הגיוניים,המסכות אב"כ לא הגיוניות, העלויות לא הגיוניות, לעיתים אתה תקרוס תחת הנטל, הכל יראה כבד, האמא תצעק ,האבא יקלל, האח עם הרכב ילגלג ויקנטר...יהיו זמנים בהם עת יעלה שחר אתה תחשוב ותתלבט ותקח עוד שאחטה מהסיגריה ותשאל למה אני צריך את זה ...... הכל מתגמד .... רק תניח את הישבן שלך על המושב , תדליק ותשמע את המנוע נוהם מתחתיך וזהו... לא תרצה כלום והכל יראה עמום.... זה משהו אחר. נקודה. ולמרות הכל -אני פה... ואני נשאר..... ככה זה כשאתה בן 22 ואין לך אויר לנשימה... התירוץ של "רק השתחררתי" מתרחק לו אט אט ... הדודים והדודות מתחילים להביט במבט מהצד "נווווווווו, מה אתה מתכנן לעשות?????...." על הזין שלי כווווולללללל העולם(אני רק מת לענות).... לא בא לי ללמוד.נקודה. לא רוצה.נקודה. ככה.נקודה. מה, אני חי על חשבונך?לא!!!אז תסתום!!!נקודה.ועשר סימני קריאה. להתיישב? למה? שיזדיין העולם!!!! אחיי ואחיותי. אני מחפש ולא יודע אופנוע מעל 500. יש לי 16,000 ש"ח וקטנוע שארק ששווה 11,000 ש"ח. חשבתי לקחת הלוואונת ולקחת איזה אופנוע בין 30,000-40,000. שמישהו יסביר על הלוואות. אני די חם . והאם כדאי בכלל במצב השוק ללכת על אופנוע מעל 500? כיצד אתם -אנשים מהישוב קונים אופנוע? עובדים או עם הלוואה? ואיך ? הלוואה של 13,000 יתנו לסייח כמוני?

flitzeR1000

New member
קח הלוואה אבל של הרבה יותר כסף

תקנה איזה R1 או R1000 מה שבטוח לא תוכל להחזיר את הכסף

זאטוט!!!!!

בגילך הדי צעיר (17) אל תמליץ לאנשים לקחת הלוואות של כספים... מקסימום..... עם נסיונך.... הדי דל.....יש לומר..... אתה יכול להמליץ לחבריך בכיתה...... מאיזה ילדה מכוערת ומלאה חצ'קונים...... אפשר להלוות מחברת תנ"ך......

® Road Runner

New member
לי אישית יש כלל שאומר

שאני לא קונה משהו בכסף שאין לי, כלומר אני לא אקח הלוואה על מנת לקנות אופנוע אם אני לא יודע שיש לי עבודה קבועה והכנסה יפה לכמה השנים הקרובות, וזאת מן הסיבה הפשוטה שבד"כ הלוואות מהבנקים דורשות את שיעבוד כלי הרכב שנקנה כנגד ההלוואה ובמידה ואיחרת בתשלום הם יעקלו לך אותו בלי היסוס.. עכשיו תגיד:" אבל אני אשלם להם כל חודש, מה הבעיה?" הבעיה שאתה מתעסק עם אופנוע, שבעיה אחת ולא כ"כ גדולה(שלא לדבר חלילה על נפילה..) יכולה בשקט לעלות לך כמה אלפים טובים ואז אתה נקלע לבעיה....מה תעשה?תיקח עוד הלוואה? עדיף לקנות בסכום שיש לך(קח בחשבון ציוד מגן טוב- עוד 5000 ש"ח לקסדה ומעיל טובים) ואם אין את הכסף - עדיף לחכות ולחסוך.

לא!!!!1

משארק לאופנוע מעל 500 זה מתכון של 100% התאבדות הצעתי היא ולדעתי של הרבה חברים מהפורום לקנות אופנוע 500 גי איכס אי אר (אולי)גי פי זד או שטח לפחות לאיזה חצי שנה שנה לרכב להתנסות חבל על הכסף שתוציא(על האופנוע ועל התיקונים אחרי ההחלקות) וזה עוד במקרה הטוב שלא יקרה לך!! כלום!!! תתנסה ואז תעבור למעל 500

C O L T

New member
טוב, אבל למה אף אחד לא מציע...

R6? בדיחה פנימית של הפורום, אל תקנה R6, זה לא אופנוע למתחילים, וגם לא למתקדמים, רק לשועלי קרבות מצולקי אלפי תאונות ובעלי נסיון מוקדם על היאבוסות.

התנצלות ../images/Emo161.gif

אותו זאטוט בן 17 ..... אשר יתכן ונפגע מדבריי....... אני מאוד מאוד מאוד מאוד חושב שתשקול לקחת מאותה עלמה מלאת חצקונים גם מחברת חשבון..... אבל עדיין אם נעלבת סליחה... מודה ועוזב ירוחם....

OMERTLLF

New member
אז בוא נהפוך את השרשור הזה לרציני

סוף סוף ובלי "על הזיין ,שיזדיינו ,התבגרות " וכו תן לי את הסיבות למה אתה לא קונה TL גם אם הוא מהאפיפיור??? נראה לי שאתה פשוט ממש ממש מכיר את הכלי אחרי הGPZ בוא תחכים אותי ד"א - אני אטאיסט

OMERTLLF

New member
ראה תשובתו...

"לא קונה גם אם היה מהאפיפיור" - יעני - לא קונה בגלל XYZ לא ראיתי שהוא כתב - לא קונה כי זה כלי רצחני/מפחיד/בלתי נשלט...

למעלה